2777
2789
عنوان

برم اصرار کنم؟

262 بازدید | 31 پست

بچه ها دوسش دارم، حس میکنم دوسم دااره یه روز به شدت باهام خوبه یه روز نه، یکی بهش منو پیشمها. داده گفته نه، گفته شرایط ندارم و... 

ولی به شدت حواسش بهمه چیکار کنم؟ برم بهش ابراز علاقه مستقیم کنم؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
چطوری شدن دقیقا؟ وقتی یه چیزی رو قبول نداری مجبور نیشتی بیای زخم زبون بزنی حتما

قرار نیست همه بیان ستایشت کنن که دختر ، اینجوریه اول تاپیکت بزن هرکس میخواد کمکم کنه اینجارو ترک کنه ! 

پسره به زبون آورده که الان نمیخوامت ، چرا باید بری ابراز علاقه کنی ؟؟

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
قرار نیست همه بیان ستایشت کنن که دختر ، اینجوریه اول تاپیکت بزن هرکس میخواد کمکم کنه اینجارو ترک کنه ...

پسره به من نگفته اتفاقا در برخورد با من خیلی پیگیره، همینش کلافم کرده میگم شاید به اون طرف اینجوری گفته که موضوع نپیچه 

نکن عزیزم خورد میشی

مایی که هردو عاشق هم بودیم جدا شدیم دارم از غمش جون میدم

همون بهتر که اینو تجربه نکردیبذار خودش عاشقت بشه بیاد سمتت

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
2804
پسره به من نگفته اتفاقا در برخورد با من خیلی پیگیره، همینش کلافم کرده میگم شاید به اون طرف اینجوری گ ...

پسرا دوست دارن بدست بیارن ، اینجوری شما خیلی راحت بری مسیر براش باز بکنی ممکنه رابطه تون دیگه دوومی نداشته باشه برای بعد . 

پسرا دوست دارن بدست بیارن ، اینجوری شما خیلی راحت بری مسیر براش باز بکنی ممکنه رابطه تون دیگه دوومی ...

اخه خودشم بعید میدونم بیاد، یه جوری انگار دو دله، میترسه، نمیفهممش اصلا 

اخه خودشم بعید میدونم بیاد، یه جوری انگار دو دله، میترسه، نمیفهممش اصلا 

اگه عاشق واقعی باشه میاد ، نیومد هم یعنی درخودش ندیده . به نفع تو . منم قبلا تو این موقعیت بودم ، ابراز کردم ، الانم پشیمونم.

2805
چرا پشیمونی، چی شد دقیقا

پشیمونم چون وقتی بهش گفتم ردم کرد ، بعد دوسال عاشقم شد ولی من دیگه کینه ای شده بودم و محلش ندادم . 

مامانش و خواهراش از خداشونه من عروسشون بشم ولی الان رفته بایه دختره که هر سری بایکی ... آره . 

ولی کاملا راضیم و خداروشکر میکنم جور نشد ، این آدم مورد علاقه ی من بود ، اما مال هم نبودیم . هیچیمون جور نبود نه خانواده هامون نه عقایدمون نه طرز فکرمون و ... داشتم خودم بدبخت میکردم ‌.

کاش متم بتونم ولش کنم

از ذهنت نمیاد بیرون ، فراموش شدنی نیست و تنها کاری که میتونی بکنی اینکه تمام ، تاکید میکنم ، تماااام راه های ارتباطیت با این پسر قطع بکنی . دوست ، اینستاگرام و تل و شماره اش و ... همه چی .

2801