2777
2789

جریان چیه؟ پارسال سوالای نهایی از آموزش پرورش بود یا سازمان سنجش؟ 

امروز همکلاسیام گفتن سر در نیاوردم چیه میشه یکی توضیح بده 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

نه ببین قراره از سوی آموزش پرورش باشه ولی سال بعد قراره از سوی سازمان سنجش بیاد

میرسه اون روز خوب(شاید)🕊🤍                                   مادر ارشد هفت فرزند به نام بنگتن،دکترای کره شناسی   وکیل مدافع حقوق دختران^^                                              تورک قیزیام🙌🐺
امسال سوالای نهایی از آموزش پرورش از سال آینده از سنجش پس امسال شرشو بکن چون راحت تر 

واااای واااای 

ینی من اگ پشت بمونم باید یازدهم ایجاد سوابق کنم اونم با سوالای فضایی سازمان سنجش!!!!! 

وای قلبم وای خاک تو سرم چرا زودتر این چیزارو نفهمیدم😭😭😭😭

از کِی گفتن اینو؟؟؟؟ 

هرسال از آمورش پرورشه ولی یه زمزمه هایی به گوش میرسه که شاید سال بعد زیر نظر سنجش بره

بره زیر نظر سنجش خطرناکتر میشه واااای واااای 😭😭😭

بدبخت شدم همینجوری استرس داشتم برا نهایی استرسم چند برابر شد خداااا کاش زودتر میفهمیدم 

2804
واااای واااای  ینی من اگ پشت بمونم باید یازدهم ایجاد سوابق کنم اونم با سوالای فضایی سازمان سنج ...

اصلاااا به فکر پشت موندن نباش الان تمامممم تلاشتو فعلا بکن مخصوصا برای نهایی که یک درصدم موندی خیالت از دوازدهم راحت باشه

نه ببین قراره از سوی آموزش پرورش باشه ولی سال بعد قراره از سوی سازمان سنجش بیاد

خاک بر سرم خاک عالم بر سرم باور کن اینا یه دیکتاتوری راه میندازن اگ بره زیر دست سنجش ی کاری میکنه مثل کنکور بزور بشه نصف سوال هارو جواب داد

از کی گفتن کاش زودتر میفهمیدم 😭😭😭😭

الان من چ خاکی ب سرم بریزم خداااا

بره زیر نظر سنجش خطرناکتر میشه واااای واااای 😭😭😭 بدبخت شدم همینجوری استرس داشتم برا نهایی استرسم ...

امسال چندمی؟

اگه دوازدهمی یا پشت کنکور جمع کن فقط تموم شه بره خوب خوب بخون

اگه یازدهم یا دهمی بازم خوب بخون یه موقع مجبور نشی ترمیم کنی

این صرفا یه خبره منبع موثقم نداره،به حواشی فکر نکن و درست رو بخون :)

اصلاااا به فکر پشت موندن نباش الان تمامممم تلاشتو فعلا بکن مخصوصا برای نهایی که یک درصدم موندی خیالت ...

دوازدهم اوکی کردم نهایی یازدهم چی کار کنم بدبخت میشم 😭💔

2805
اصلاااا به فکر پشت موندن نباش الان تمامممم تلاشتو فعلا بکن مخصوصا برای نهایی که یک درصدم موندی خیالت ...

نهایی خوب خوب بخون الویتت باشه

چون خیلی تاثیر داره از کنکورم راحت تر میتونی ازش نتیجه بگیری 

ایشالا که امسال رشته خوب قبول میشی میری ولی اگه موندی حداقل خیالت راحته که دوازدهم خوب دادی

دوازدهم اوکی کردم نهایی یازدهم چی کار کنم بدبخت میشم 😭💔

دوزادهمی؟

ببین امسال ۵۰ درصد نهاییه خوب امتجان بدی امسال قبولی لطفا اشتباه من رو تکرار نکن

پارسال اگه یزره مثل آدم میخوندم الان دانشگاه بودم

امسال چندمی؟ اگه دوازدهمی یا پشت کنکور جمع کن فقط تموم شه بره خوب خوب بخون اگه یازدهم یا دهمی ب ...

دوازدهمم بدبختم 

تنها کنکوری هایی هستیم ک پشت موندنمون بدبختیه باید ایجاد سوابق 11ام کنیم  

خدایا من چرا انقدر شانسم بده 😭💔

2801