آوازدریا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 3391 عنوان بچه ها امسال سوالای نهایی از سازمان سنجش میاد؟ 131 بازدید | 30 پست جریان چیه؟ پارسال سوالای نهایی از آموزش پرورش بود یا سازمان سنجش؟ امروز همکلاسیام گفتن سر در نیاوردم چیه میشه یکی توضیح بده میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏 1403/02/24 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
milky_way عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 827 امسال سوالای نهایی از آموزش پرورش از سال آینده از سنجش پس امسال شرشو بکن چون راحت تر
yara18 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1156 هرسال از آمورش پرورشهولی یه زمزمه هایی به گوش میرسه که شاید سال بعد زیر نظر سنجش بره
ژیپسوفیلاا عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 33 نه ببین قراره از سوی آموزش پرورش باشه ولی سال بعد قراره از سوی سازمان سنجش بیاد میرسه اون روز خوب(شاید)🕊🤍 مادر ارشد هفت فرزند به نام بنگتن،دکترای کره شناسی وکیل مدافع حقوق دختران^^ تورک قیزیام🙌🐺
آوازدریا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 3391 امسال سوالای نهایی از آموزش پرورش از سال آینده از سنجش پس امسال شرشو بکن چون راحت تر واااای واااای ینی من اگ پشت بمونم باید یازدهم ایجاد سوابق کنم اونم با سوالای فضایی سازمان سنجش!!!!! وای قلبم وای خاک تو سرم چرا زودتر این چیزارو نفهمیدم😭😭😭😭از کِی گفتن اینو؟؟؟؟ میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
آوازدریا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 3391 چه فرقی داره از کجا میاد؟ سنجش سختتره... میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
آوازدریا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 3391 هرسال از آمورش پرورشه ولی یه زمزمه هایی به گوش میرسه که شاید سال بعد زیر نظر سنجش بره بره زیر نظر سنجش خطرناکتر میشه واااای واااای 😭😭😭بدبخت شدم همینجوری استرس داشتم برا نهایی استرسم چند برابر شد خداااا کاش زودتر میفهمیدم میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
milky_way عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 827 واااای واااای ینی من اگ پشت بمونم باید یازدهم ایجاد سوابق کنم اونم با سوالای فضایی سازمان سنج ... اصلاااا به فکر پشت موندن نباش الان تمامممم تلاشتو فعلا بکن مخصوصا برای نهایی که یک درصدم موندی خیالت از دوازدهم راحت باشه
آوازدریا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 3391 نه ببین قراره از سوی آموزش پرورش باشه ولی سال بعد قراره از سوی سازمان سنجش بیاد خاک بر سرم خاک عالم بر سرم باور کن اینا یه دیکتاتوری راه میندازن اگ بره زیر دست سنجش ی کاری میکنه مثل کنکور بزور بشه نصف سوال هارو جواب داداز کی گفتن کاش زودتر میفهمیدم 😭😭😭😭الان من چ خاکی ب سرم بریزم خداااا میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
yara18 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1156 بره زیر نظر سنجش خطرناکتر میشه واااای واااای 😭😭😭 بدبخت شدم همینجوری استرس داشتم برا نهایی استرسم ... امسال چندمی؟اگه دوازدهمی یا پشت کنکور جمع کن فقط تموم شه بره خوب خوب بخوناگه یازدهم یا دهمی بازم خوب بخون یه موقع مجبور نشی ترمیم کنیاین صرفا یه خبره منبع موثقم نداره،به حواشی فکر نکن و درست رو بخون :)
آوازدریا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 3391 اصلاااا به فکر پشت موندن نباش الان تمامممم تلاشتو فعلا بکن مخصوصا برای نهایی که یک درصدم موندی خیالت ... دوازدهم اوکی کردم نهایی یازدهم چی کار کنم بدبخت میشم 😭💔 میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
milky_way عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 827 اصلاااا به فکر پشت موندن نباش الان تمامممم تلاشتو فعلا بکن مخصوصا برای نهایی که یک درصدم موندی خیالت ... نهایی خوب خوب بخون الویتت باشهچون خیلی تاثیر داره از کنکورم راحت تر میتونی ازش نتیجه بگیری ایشالا که امسال رشته خوب قبول میشی میری ولی اگه موندی حداقل خیالت راحته که دوازدهم خوب دادی
yara18 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1156 دوازدهم اوکی کردم نهایی یازدهم چی کار کنم بدبخت میشم 😭💔 دوزادهمی؟ببین امسال ۵۰ درصد نهاییه خوب امتجان بدی امسال قبولی لطفا اشتباه من رو تکرار نکنپارسال اگه یزره مثل آدم میخوندم الان دانشگاه بودم
آوازدریا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 3391 امسال چندمی؟ اگه دوازدهمی یا پشت کنکور جمع کن فقط تموم شه بره خوب خوب بخون اگه یازدهم یا دهمی ب ... دوازدهمم بدبختم تنها کنکوری هایی هستیم ک پشت موندنمون بدبختیه باید ایجاد سوابق 11ام کنیم خدایا من چرا انقدر شانسم بده 😭💔 میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏