تخم مرغ 4 عدد
شکر 1ونیم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آرد 2 لیوان
پکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
آب پرتقال نصف لیوان
رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری
وانیل کمی
نمک 1 پنس
طرز تهیه کیک پرتقالی ساده :
مرحله اول
در صورتی اگر مانند فیلم کیک پرتقالی ساده را می خواهید تهیه کنید، به خاظر مواد داخل فیلم، یک و نیم برابر شده است دو تا قالب 28 الی 30 سانتی را کاغذ روغنی بیندازید در غیر این صورت به اندازه مواد داخل دستور قالب کیک 4 تخم مرغی میان تهی 24 سانت یا قالب گرد ساده 20 سانت را با روغن جداکننده چرب یا کاغذ روغنی بیندازید. و فر رابا دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت 7 دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود. گاهی همزن را خاموش دور گیری کنید. سپس روغن و پوست پرتقال را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
مرحله سوم
سپس به تناوب آب پرتقال و مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک را به مواد تخم مرغی اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید ( در3مرحله ) .
مرحله چهارم
مواد کیک پرتقالی ساده را داخل قالب ریخته و به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد طبقه وسط قرار دهید. داخل فیلم مواد کیک یک ونیم برابر شده و داخل 2 عدد قالب 30 سانت کف صاف میان تهی ریخته شده است.