2777
2789

اول اینکه من اینارو الان میگم چون کسی منو نمیشناسه وگرنه به کسی نمیگم 

۷۵ دادم دیوار آگهی گذاشتم کاردرمنزل بدن کفش بدوزم تو خونه 

جز مزاحمت چیزی عایدم نشد فقط دونفر کار میخواستن بدن بهم چون مسیرم دور بود گفتم ۷ بسته کفش بدین هفته یبار بیارم و باز ببرم قبول نکردن 

ازینور دوسه نفر اومدن بهم گفتن که نیاز دارن به دلایلی )شاید هزینه آگهی دادن نداشتن یا...)وگفتند توروخدا اگه کسی بهت گفت به ما هم بگو گفتم دونفر بودن بمن کار ندادن این شمارشونه  شاید به شما بدن و شماره هارو بهشون دادم 

و بهتراز هرچیزی  دعاشون  نصیبم  شد 

حتی یه هفته پیش یه مونتاژ اسباب بازی کاردرمنزل پیدا کردم قبل اینکه خودم برم بیارم تو گهواره گفتم و تا فردا که بشه منم برم به دونفر داده بود و گفت ظرفیت کاردرمنزل تکمیل شده و دیگه  نیازی نداریم میخوای بیا کارگاه  که من رد کردم چون شرایط بیرون ازخانه کارکردن  رو ندارم  

درسته به چند نفر کمک کردم خوشحالم

ازین بابت هم که خودم نتونستم کار پیدا کنم ناراحتم 

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    

شخصیت مهرطلب

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
حوصله نداشتم بخونم حوصله ات سر رفته اومدی بقیه شخصیتتو بگن

شاید یه دردو دل بود 

اگر حوصله نداشتی بهتر بود کامنتم  نذاری  

2804
شخصیت مهرطلب

اره خیلی محبت میکنم به اطرافیانم ولی کسی بمن  محبت نمیکنه اما بازم از کسی نفرت به دل نمیگیرم 

اره خیلی محبت میکنم به اطرافیانم ولی کسی بمن  محبت نمیکنه اما بازم از کسی نفرت به دل نمیگیرم&nb ...

اینجوری در حق خودت داری ظلم می‌کنی ..هر چیزی اعتدالش خوبه .به خودتم وفادار باش

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
قلب مهربون داری  منم کارم شده آگاهی ها رو بگردم .. آخر هیچ

اره خیلی 

تو یه دیوار یه نفر آگهی زده بود بچم یتیمه  درجه دو سوخته  چقدر براش ناراحت شدم خواستم پول واریز کنم با موجودی ۲۰۰ هزارم  که از طریق آتلیه انلاینم  درآمد کرده بودم تو گهواره گفتن شاید کلاهبرداریه بگو خودم میام میبرم دکتر منم گفتم خودم میام ببرم هزینش هرچقدر باشه تااخر هستم میدم حذف کرد اگهیشو  جوابمو نداد 

درسته ک ل ا ه بردار بود 

ولی عکس هایی که از یک بچه کوچیک زیر دوسال بود از سوختگی هاش گذاشته بود دلمو بازم کباب کرده 

2805
اره خیلی  تو یه دیوار یه نفر آگهی زده بود بچم یتیمه  درجه دو سوخته  چقدر براش ناراحت ...

نمیدونم چی بگم 😢

خدا خو برا من یه کار با حقوق دو تومن هم ندید

هر چه آید به سرم باز بگویم گذرد.. وای از این عمر که با می‌گذرد می‌گذرد 
اینجوری در حق خودت داری ظلم می‌کنی ..هر چیزی اعتدالش خوبه .به خودتم وفادار باش

چجوری وفادار باشم وقتی عزیزان خودم طردم  کرده 

من بچشونم اگرم قهر کنم باید اونا قهر نکنن  ۴ ساله دوریشونو  دارم تحمل میکنم 

خواهرام ازاول دوستم نداشتن و باهم جفت بودن بعد ازدواجم کلا مستقیم گفتن دوست نداریم باهات رفت و آمد کنیم و کلی به بهونه الکی آوردن آنقدر از شوهرم بد گفتن که شوهراشونم  بد میگفتن  

هیچ دوستی ندارم 

فقط خانواده شوهردارم  درسته اوناهم بی مهرن  اما اگربه اونا محبت نکنم کلا تنها میمونم 

شخصیت اروم ملایمی داری فک کنم

اره خیلی ارومم  

وهمین آروم بودنم  باعث شد کلی ضربه بخورم الان یکمی افسرده ام فک کنم 

2801