2777
2789

من پریودم نامنظمه این ماه مثلا دارد مصرف کرده بودم 😭

قرص لتروزول . متفورمین . اینوفولیک . امروز روز ۱۲ سیکلم رفتم سونو گفت بزرگ ترین فولیکولت ده ونیم هست😭😭😭چکار ‌کنم اخه . چرا خدا اینجوری امتحانم میکنه😭دکتر گفت اقدام کن شاید گرفت نگرفت هم برا ماه دیگه بهم سینال اف داده با دوباره لتروزول و متفورمین و کلومیفن فک کنم  کسی بوده مثل من باشه با همین فولیکول حامله بشه؟ زود نرفتم برا سونو؟ گفت ۱۲ بیا اخه من پریودام نا منظمه زیر ۳۲ روز فک نکنم بشه

‏احتیاج دارم به خبر خوب، به هدیه‌ی بی‌مناسبت، به دیدن اتفاقی و غیر منتظره‌ی کسی که سالهاست ندیدمش، به شنیدن یه تعریف از کسی که فکر میکردم به چشمش آدم مهمی نیستم، به چندتا شاخه گل، به برگشتن عادتهای خوب قدیمی که خیلی وقته کنار گذاشته شدن، به انگیزه، به امید، به پول، به عشق.                 (میشه برام دعا کنید خدا یه نینی ناز و جیگر بهم بده؟؟ اخه من عاشق بچه هستم 🥰)

منم فولیکول ده هست ۴ ساله اقدامم نمیشه هر قرصی که شما میخوری و هم خوردم بازم نشده .فقط باید آمپول بزنیم .ی دختر ۷ ساله هم دارم .

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا زوده تا ۳ روز دیگه بزرگتر میشه امپول ها رو ادامه بدی

امپول برا ماه دیگه داده این ماه امپول نزدم 

‏احتیاج دارم به خبر خوب، به هدیه‌ی بی‌مناسبت، به دیدن اتفاقی و غیر منتظره‌ی کسی که سالهاست ندیدمش، به شنیدن یه تعریف از کسی که فکر میکردم به چشمش آدم مهمی نیستم، به چندتا شاخه گل، به برگشتن عادتهای خوب قدیمی که خیلی وقته کنار گذاشته شدن، به انگیزه، به امید، به پول، به عشق.                 (میشه برام دعا کنید خدا یه نینی ناز و جیگر بهم بده؟؟ اخه من عاشق بچه هستم 🥰)
2803
منم فولیکول ده هست ۴ ساله اقدامم نمیشه هر قرصی که شما میخوری و هم خوردم بازم نشده .فقط باید آمپول بز ...

باز خداروشکر یکی داری من اولین بچمه

[QUOTE=338813038]باز خداروشکر یکی داری من اولین بچمه[/QUOTEکاش یکی دیگه هم باردار میشدم دیگه نمیاوردم .اینم نمیشه هر کاری کردیم .

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم