2777
2789
عنوان

تاول کف دست دخترم

152 بازدید | 17 پست

سلام مامانا، ما هفته پیش رفتیم شمال بعد رفتیم پیتزا فروشی برگشتیم خونه شبش دخترم تب خفیف کرد فرداش کف دستش سه تا دونه زد و کف دست و پاش کلا خارش شدید و قرمز و فرداش که شنبه باشه زانوها و داخل ارنج کلا شبیه حساسیت قرمز و خارش گلوش هم التهاب داشت و اذیتش نمی‌کرد یکشنبه برگشتیم کرج بردمش دکتر کالامین داد و قرص ستریزین که استفاده کرد و بهتر شد دکتر گفت ابله مرغون نیست چون دونه فقط سه تا هست یا حساسیته یا دوسه تا ویروس هستن علایمشون این شکلیه الان کف دست دخترم یدونه تاول مونده و امروز دوباره کمی کف دستش قرمز شده و خارش کرد شما تجربه ای دارین؟ 

میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
آخی.ایشالا خوب شه نه من دخترم کهیر زد ولی هنوز خوب نشده

سلام عزیزم کهیر دخترتون چند روز طول کشیده؟ 

میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

دختر منم از دیروز یهو عصر که از خواب بیدار شد دیدم چشماش پف کرده و بعد دیدم صورتشو بدنش لکه های قرمزه. ترسیدم فکر کردم ابله هست ولی بعد دیدم نه لکه ها پهن شدن و پف کردن مثل ابر شدن.  خاکشیر و هندوانه دادم بهتر شدن ولی امروز عصر دوباره جاهای دیگه دراومده نمیدونم از چیه.  کهیره؟از شانسم امروز فردا دکتر نیست

اینا حساسیت هستن

منم همین جور شدم منتهی کف پاهام تاول زد

من به قرص حساسیت داشتم که خوردم اینجوری شدم

تقریبا ده ،دوازده روز همین جوری خارش داشتم و فقط جاهای خاصی از بدنم این جوری شدن به صورت تکه ایی قرمز میشدن و بعد تاول میزدن

بعدم تاول ها میترکن و پوستی که زیر تاول بوده هم کنده میشه و جاش نمی مونه

ببین چی خورده که بهش حساسیت زده،شاید از دلمه یا قارچه پیتزا بوده شاید یه ادویه داخل پیتزا بوده 

من عاشق بادمجونم ولی  میخورم صورتم جوری میشد انگار یکی با مشت بم حمله کرده بعد رفتیم دکتر گف نب ...

ممنون عزیزم از محبت و پاسخگوییتون

2804
اینا حساسیت هستن منم همین جور شدم منتهی کف پاهام تاول زد من به قرص حساسیت داشتم که خوردم اینجوری ش ...

ممنون عزیزم از پاسخگویی و محبتتون

دختر منم از دیروز یهو عصر که از خواب بیدار شد دیدم چشماش پف کرده و بعد دیدم صورتشو بدنش لکه های قرمز ...

بهتر باشن عزیزم بله خاکشیر عالیه ممنون از لطف شما 

خودم که نه ولی ی دانش آموزم دو روز غیبت داشت از مامانش پرسیدم گفت کف پاش کلا تاول زده و تب اینا داره ...

ممنون عزیزم از محبت و پاسخگوییتون 

2805

سلام عزیزم ببخشید از گوگل تاپیک تون درمورد قلب رو خوندم

که دستتون گز گز میکرد وتنگی نفس داشتین

آخر تشخیص چی بود

مامانم اینطوره 

حالا اسکن  قلب گرفتن ازش تا جواب بیاد نگرانم

⚘چند تا کتاب که زندگیتونو عوض میکنه:زنان مردان را از دست می دهند،چرا؟/از حال بد به حال خوب/کتابخانه ی نیمه شب⚘
سلام عزیزم ببخشید از گوگل تاپیک تون درمورد قلب رو خوندم که دستتون گز گز میکرد وتنگی نفس داشتین آخر ...

سلام عزیزم قلبم مشکل خاصی نداشت همون افتادگی دریچه میترال بود مشکل من سندروم فیبرومیالژیا بود تو گوگل بزن علایمشو نوشته

سلام عزیزم ببخشید از گوگل تاپیک تون درمورد قلب رو خوندم که دستتون گز گز میکرد وتنگی نفس داشتین آخر ...

تنگی نفس من از استرس بود نگران نباش مامان منم دو ماه پیش اسکن و سی تو انژیو انجام داد سه تا مویرگ قلبش گرفتگی داشت که گفتن چون ریسک خطر داره بالن نمیزنیم دارو میخوره بهتره عمه ام ولی دو تا رگ اصلی بود که خدا رو شکر با انژیو رفع شد 

2801