2777
2789
عنوان

تجربه مزخرف امروزم!

237 بازدید | 15 پست

امروز قرار بود دخترم و دو تا از همکلاسی هاشو با ماماناشون بریم بیرون( 9 سالشونه)تا یه تکلیف گروهی رو انحام بدن بعد اون دو تا مامان صبح گفتن نمی تونن و انداختن یه روز دیگه بعد به من گفتن اینا بیان تو ماشین من بشینن تا ماماناشون برسن منم گفتم اکی 

اومدن تو تا فهمیدن کنسله یمیشون عرررررربده بلند می کشبد داد و بیداد!! ! یکی هم گوله گوله اشک 

دخترمم با عصبانیت و خشمگین منو نگاه می کرد 

منم گفتم بهتره با ماماناتون تلفنی صحبت کنید چون خودشون کنسل کردن یکیشون حرف زد  ولی یکی دیگه نه و به سر تا مامانش بیادد عر زد

واقعا این رفتار برای بچه این سنی تو ماشین یه مادر دیگه طبیعیه؟! خیلی از تربیتش متعجب شدم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

فقط اونجا که اصرار داری عر زده😂

حس میکنم کلا آدمای خیلی منطقی بچه دار میشن اینجوری میشن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچس

نه سالشه بابا پنج ساله که نیست بعد قشنگ معلوم بود می خواست کنترلم کنه با داد که بریم بیرون 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
2803
فقط اونجا که اصرار داری عر زده😂 حس میکنم کلا آدمای خیلی منطقی بچه دار میشن اینجوری میشن

آخه خیلی صداش بلند بود اصلا حز با این کلمه توصیف نمیشه😂

حالا تعجبامون مونده خواهر...این نسل خیلی عجیبن😄

وای خدا بخیر کنه 

بنظرم همه نیستن اینجور این دختره عجیب بود حالا گریه اکیه ولی فریاد نه دیگه

2804
دفعه بعد از اولش مسئولیت قبول نکنید 

آره تجربه شد ولی مسئولیت خاصی نبود گفتن بیان بشینن تو ماشین جلو مدرسه جایی نبردمشون که.. ولی تربیت اون بچه افتضاح بود

آخه خیلی صداش بلند بود اصلا حز با این کلمه توصیف نمیشه😂

😂

یه لحطه انگار اینده خودمو توی شما دیدم

دارم تصور میکنم خیلی جدی داری به بچه نگاه میکنی چشمات گرد شده بعد از خودت میپرسی این چرا داره عر میزنه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
😂 یه لحطه انگار اینده خودمو توی شما دیدم دارم تصور میکنم خیلی جدی داری به بچه نگاه میکنی چشمات گر ...

وای دقیقا همین بودم! 😂

آره تجربه شد ولی مسئولیت خاصی نبود گفتن بیان بشینن تو ماشین جلو مدرسه جایی نبردمشون که.. ولی تربیت ا ...

من مربی مهد بودم دیدم که بچه ها چه دروغ هایی میگن و چه تنش هایی ایجاد شده . زمونه سختی شده

2805
من مربی مهد بودم دیدم که بچه ها چه دروغ هایی میگن و چه تنش هایی ایجاد شده . زمونه سختی شده

درست می گی البته نه همه بچه ها بعضی بچه ها نرمال نیستن واقعا و همینطور خانواده هاشوو

بچه نه ساله خدایی برای غر زدن خیلی بزرگه 😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بچه نه ساله خدایی برای غر زدن خیلی بزرگه 😂

خیلی بخدا صداش نمی دونی چقدر بلند و گوشخراش بود! تو دندونشم سیم بود. در ست باز نمیشد خیلی ترسناک بود صدا و تصویر😂

2801