2777
2789
عنوان

برادر نامرد و زن داداش نامردتر

476 بازدید | 20 پست

من مادرپدرم که فوت کردن خیلی تنها شدم خیلیییی از دار دنیا فقط یک برادر که ای کاش نداشتم

هیچ منتی نمیذارم اما زندگیش پر از مشکل بود رفتم مشاوره گرفتم برای جفتشون اخر نرفتن بچه شونو برمیداشتم میاوردم خونم دو روز 3روز حالا خانمش باردار شده میگه نه کسی بیاد نه ما جایی بریم چشمم نزنن بعد جالبه جشن تعیین جنسیت میگیره فقط منم که نباید باشم مهمونی از طرف خانواده فقط منم که نباشم

عید ده دفعه گفتم بیام گفت نه نمیشه بهونه بهونه اخر گفتم تو بیا ببینمت اونم نیومد امروز هم تولد مامانمه زنگ زدم حتی جوابمم نداد 

🥀🥀🥀🥀🥀

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

ببین من همیشه میگم خدا کنه برادرم خوشش باشه من اصلا نباشم حاضرم خار به پاش نره همیشه برای برادرت دعا کن و خودتو گرم زندگی خودت کن هیچ وقت آویزون هیچ کس نباش و برای خودت ارزش قائل باش

2804

ایراد نداره فک کن همون هاروهم نداری 

ازذهنت حذفشون کن 

یه نصیحتی بهت کنم کسی که ازت خوشش نمیاد سعی نکن نزدیکش بشی 

زمانی که بهت احتیاج داشتن شما هم جواب نده بپیچون اونارو 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️

من چیز عجیب و نامردی ای ندیدم. خب بارداره دلش نمیخواد فعلا زیاد رفت و آمد کنه. بعدم این مراسم ها که میگی فقط شما دعوت نشدی، شما که خواهر و برادر دیگه و پدر و مادر نداری از کجا میفهمی جشن بوده و همه دعوت شدن اما شما نه؟

سوای اون خب خودت دعوتشون کن چرا منتظری اونا دعوتت کنن

عزیزم ولشون کن به جون هم افتادن بچشونو ۱ ثانیه هم نگه ندار

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
2805
وقتی داداشت سر کار میره بهش زنگ بزن فقط حال و احوال خودشو بپرس وقتی زنش نمیخوادت کاریش نمیشه کرد فقط ...

شوهرم میدونه اما حرفی نمیزنه

کلا جواب نمیده

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ولشون کن اصلا بهشون فکر نکن منم دوماهه مادرمو از دست دادم خواهرام شهر دورن خیلی دلم میخواست زنداداشم حداقل هفته ای یه شب بیان پیشمون اما دوهفته که من خونه پدرم هستم اصلا نمیاد با اینکه خواهرم بهش گفته من دلم میخاد بیان  وقتی من نیستم میاد منم دیگه گفتم به جهنم اصلا دیگه برام مهم نیست

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
2801