2777
2789
عنوان

با نامزدم سر گلدون قهر کردیم 😔💔

321 بازدید | 21 پست

ماه و ۱۱ روزه عقد کردم الانم هوا خوبه میشه گل کاشت ۱ ماهه چند بار گفتم بریم گلدون بخریم امروز با نامزدم صحبت میکردم گفتم تا ۲۰ روز ۳۰ روز آینده وقتت خالی بود بریم ۴ تا گلدون بخریم برای خونمون و ضد آفتاب میخوام بخرم هی میگه تو مگه جلو آفتابی تو مگه زیز نوری بلاگرا انقدر به پوستشون نمیرسن تو میرسی بعد میگم گلدون بخریم گل بکارم میخوام گل بابا آدم بکارم و برگ انجیری بهار سال بعد هم عروسیمونه میخوام گلا بزرگ بشن بزارم بین مبل ها ( نامزدم نزدیک یک ربع داشت بهونه میاورد اول فکر میکردم شوخی میکنیه بعد خودش کفت جدی میگم بهم میگه بریمم موند آذر ماه بریم گلدون بخریم اصلا گلدون رو تو چیکار داری ولش کن کل تا سال بعد بکاری خراب میشه ول کن بابا من وفت ندارم منو درکم نمیکنی درحالی که شغلش آزاده امکان نداره یه روز وقت نداشته باشه من وقتی میرم خونه مامانش صبح تا وقتی من اونجام منو شب برگدونه از خونه بیرون نمیره میگم پس چرا من اومدنی خونتون وقت دارز میگه اخه اون خب مهمونی باید بمونم گفتم خب یه روزم بخاطر من بیا بریم بعد میگه اصلا چه گلدونی میخوای گلدون چرا میخوای منم دیدم این داره خودشو به هر دری میزنه که فقط ۴ تا گلدون نخره گفتم نمیخوام دیکه حرفش رو نزن بخوام میرم با مامان بایام میخرم و .... و قهر کردم و اونم گفت تو بچه ای؟ این رفتارا چین و.... توروخدا رفتار من خیلی اشتباهه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

ببین الان اینهمه توضیح دادی من دیگ سردرد گرفتم یه گلدونه بخاطر یه گلدون خودتو کوچیک نکن دیدی ب حرفت اهمیت نداد توهم نسبت به خاستش بی اهمیت باش یا جدی نگیر نه تابلو ک حساس شه 

اخه گلدون خریدن که اینهمه التماس کردن نمیخاد 

ایشون خسیسه 

شمام خوش ذوقی 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
2804

فقط سر گلدون اینکار رو کرده ، یا سابقه داره ؟ کلا با خرید کردن مشکل داره ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اره همش میگه لباس به درد نمیخوره من  همسن تو بودم لباس کلی خریدم دیدیم اخرش هیچی نیست پولاتو فقط طلا بخریم میگه آیفون اینارو بیخیال شو پول اونو میتونیم طلا بخریم فقط با طلا مشکل نداره 

2805
اره همش میگه لباس به درد نمیخوره من  همسن تو بودم لباس کلی خریدم دیدیم اخرش هیچی نیست پولاتو فق ...

مگه چند سال اختلاف سنی دارین که میگه سن تو بودم فلان ؟ 😐😐😐😐

شما خودت شاغلی ؟ درباره خرج کردن پول های خودت هم نظر میده ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اخه اصن مهم نیس سایر زمینه ها هم اینجوریه یا نه 

مشکل اینه که شما یا مجبوری با خریدن پنت هاوس خوشحال بشی یا با خریدن چیزای کوچیک مثل لاک یا گلدون و لباس و.... خوشحال بشی

خوب مسلما این ادم که برات پنت هاوس نمیخره 

میمونه همون چیزای ساده 

پس حق نداره مجبورت کنه واسه خریدن چیزای ساده التماس کنی

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
مگه چند سال اختلاف سنی دارین که میگه سن تو بودم فلان ؟ 😐😐😐😐 شما خودت شاغلی ؟ درباره خرج کردن پو ...

من متولد ۸۱ ایشون متولد ۷۵ نه شاغل نیستم هدیه های پاگشا و هدیه های عقدو ....

2801