2777
2789
عنوان

ی لحظه بیایید

80 بازدید | 16 پست

با کوچیکترین مشکلی حرف اول شوهرم اینه

تو منو مجبور کردی ازدواج کنم من نمیخواستم ازدواج کنم اگه ازدواج نکرده بودم الان فلان تومن حقوق ام مال خودم بود من نمیخاستم تو رو

در صورتی ک با عقل شما جور میاد بشه کسیو مجبور کرد بیاپ با کسی ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟ی دختر ۲۰ساله چجوری تونسته مردی و مجبور کنه؟اسلحه رو شقیقش گذاشته؟؟؟؟

هیچ اجباری یادم نمیاد ب فاطمه زهرا.دوست بودیم اومد ازدواج کردیم 

تمام هزینه های روزمرم با خودمه خودم کار میکنم چ بسا درامدم از ایشون بیشتره برا امروز روز مرش هم کارت من دسشه.کافیه من ی خرج کوچیک برا خودم بکنم مثلا ی رسیدگی کوچیک ب خودم این حرفا رو میشنوم.

تا بهش بگی فلان هزینه زندگی فلان چیز لازمه میگه من ک نمیخاستم ازدواج کنم.الانم برو جدا شو مهریه ام بهت تعلق نمیگیره.

ی حرفی بزنید دلم اروم شه 

برید مشاور بنظرم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

شما سعی کن روش زندگیتون رو عوض کنی ، یه کاری کن آقاتون مقتدر و واقعا مرد بشه که نه دیگه کارت شما رو بگیره و نه نق بزنه ،یه کاری کن براتون با افتخار خرج کنه

شما واقعا به اون چشم میگین یا اون به شما؟ تو منزل اقتداری داره ؟ 

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
شما سعی کن روش زندگیتون رو عوض کنی ، یه کاری کن آقاتون مقتدر و واقعا مرد بشه که نه دیگه کارت شما رو ...

اینا کلا پدرشون با این روش ک هر چی از بقیه بکنید و تیغ بزنید زرنگ هستید بزرگشون کرده تمام این رفتاراش بنظرش زرنگ بودنشه

عزيزم ايشون با أين حرف بزرگ ترين توهين دنيا رو بهت ميكنه برام جالبه به چه علت تحملش ميكني؟

نمیدونم بقران احمقم امشب دیگه ک میگفت حتی گریه نکردم گفتم خدایا خودت کمک کن تموم شه همه چی

2804
اینا کلا پدرشون با این روش ک هر چی از بقیه بکنید و تیغ بزنید زرنگ هستید بزرگشون کرده تمام این رفتارا ...

خب شما روش رو عوض کن ، خیالتون راحت ممکنه ، فقط این که سعی کن آقا بشه و اخلاقش عوض بشه ،بهش اقتدار بدید بگین شما آقایی درست میگی هی کم کم ، البته طول میکشه ها

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
خب شما روش رو عوض کن ، خیالتون راحت ممکنه ، فقط این که سعی کن آقا بشه و اخلاقش عوض بشه ،بهش اقتدار ب ...

بهش میگم میگه من نمبخام اقا باشم میخام یکی خرجمو بده چجوری ادمی ک ۳۶سال این شکلی بزرگ شده رو تغییر بدم

نمیدونم بقران احمقم امشب دیگه ک میگفت حتی گریه نکردم گفتم خدایا خودت کمک کن تموم شه همه چی

شما كه خودت مستقلي و

خداروشكر بهش وابسته نسيتي 

نكن أين كارو

نگو به خاطر عشق كه ببخشيد گوه بگيرن تمام عشق هاي دنيا رو

من خودم به خاطر عشق سوختم و نابود شدم شما نشو 

تا جوني به تصميم درست بگير

2805
بهش میگم میگه من نمبخام اقا باشم میخام یکی خرجمو بده چجوری ادمی ک ۳۶سال این شکلی بزرگ شده رو تغییر ب ...

نمیدونم ، اما توسل کنید ، حداقل پیش یه مشاوره مطمئن و خبره برید ، با اقتدار پیش برید ان شاءالله درست میشه ، فقط از احترام استفاده کنید ، فقط

دعا کنید برام خدا منو مرگ بده با اون عشق بچگی چ نکردم با خودم

خدا نكنه مرگ چرا؟

أين چه حرفيه بشين سنگاتو وا بكن ازش بخواه بهت احترام و بذاره و حد و حدود رو رعايت كنه ووو اگر نشد تصميم عاقلانه بكير آدمايي مثل ما خودمون بيماريم كه به نام عشق اجازه ميديم هر بلايي سرمون بياد 

أز خودت شروع كن خودتو دوست داشته باش اجازه نده كسي بهت توهين كنه 

2801