2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

سلام دوست عزیز 

در رابطه با تاپیک آخر ، قفل شد اومدم اینجا 

درباره ی حروف ابجد مطالبی میزارم 

{ ازدواج تماماً قسمته و ربطی به ظواهر نداره اتفاقا به باطن و اخلاق اینام ربطی نداره ، ازدواج طالع و قسمته و به حروف ابجد ربط داره }

* ستاره ی بخت با هم جفت هست یا نه طلاق میگیرند یا نه ؟ اسم‌ شناسنامه ای طرفین و مادرانشان را به ابجد کبیر 《 و صغیر 》 در می آوریم : برای محاسبه ی ستاره ی دوام ( محاسبه ی شیخ بهایی ) ، لوح اختلاط ، ستاره ی عشق که با ابجد صغیر حساب میشه = در اینها ملاک اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان هست .

در کیفیت زندگی زن و مرد بدون نام مادرانشان ،،، در درجه ی دوستی زن و مرد بدون نام مادرانشان = در اینها ملاک اسم مستعار هست ( آن اسمی که فرد را بیشتر با آن اسم صدا می زنن = و آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود را به ابجد کبیر در می آوریم 

من در کاربر آلتادین تاپیک اولم چله های باطل سحر و چله های بخت گشا در ص ۵ به بعد برای یه کاربری شات و سرچ شده هایی رو گذاشتم از حروف ابجد 

@آلتادین    

اون عکس زمینه صورتی رو اتفاقی سال ۹۴ پیدا کردم و مفصل تر {{ اهورا مشکان ازدواج }} رو اتفاقی سال ۹۶ پیدا کردم و بعد برای تجربه ،،برای دوستام و فک و فامیلام رو حساب کردم دیدم دقیقا درسته .

کیفیت زندگی زن و مرد بدون نام مادرانشان و درجه ی دوستی زن و مرد بدون نام مادرانشان برای فک و فامیلا و دوستام و سلبریتی ها حساب کردم دیدم دقیقا درسته. 

اول طالع حساب بشه و بعد نظر داد به پای این شخص بشین یا نه ؟ 

+ خطبه ی عقد در روز قمر در عقرب جاری نشده باشه ( به طلاق منجر میشه ) 

در روز قمر در عقرب عموم افراد عقد برگزار نکنند ( حتی آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی گفته من تعجب میکنم از برخی محضر داران که به ایام قمر در عقرب توجه نمیکنن و خطبه ی عقد رو جاری میکنن باید قوه ی قضاییه پیگیری کنه تا عقد در ایام قمر در عقرب انجام نشه ) 

سایت های اهورا مشکان ازدواج ( توسط آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی زاده ی نی ریز فارس ، تحقیق و گرد آوری شده ) 

تقویم‌ ایام‌ قمر در عقرب فلان سال 

مثلا 

تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

برای احتیاط واجب ایام هر دو عکس مد نظر قرار گرفته ( هر ماه ۴_۵ روزه ) 

روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن هم ایام نحس هست و شدت نحوست اون روز حتی از ایام قمر در عقرب هم بیشتره و به همبن خاطره که نماز آیات واجب سده تا نحوست اون روز با عبادت و سجده خنثی بشه 

2805