رو عادت ماهیانه اثر داره ؟خون ریزی بیشتر میشه یا کمتر ؟
آزادی معنی نداره،،،وقتی زندانی افکار خودتی... بعضی مواقعوقتی میگم آزادی.. مردم های جاهل: میخای لخت بیای بیرون؟ نه! میخام اختیار داشته باشم حق انتخاب، حق اظهار نظر، حقوق طبیعی خودم ک لازم نباشه از یه نر بگیرم.
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقا منم مشکل شما رو دارم و چندسالی هس قرص آهن نمیخورم شما هم بعد مصرف قرص دیرتر پریود میشی؟
آزادی معنی نداره،،،وقتی زندانی افکار خودتی... بعضی مواقعوقتی میگم آزادی.. مردم های جاهل: میخای لخت بیای بیرون؟ نه! میخام اختیار داشته باشم حق انتخاب، حق اظهار نظر، حقوق طبیعی خودم ک لازم نباشه از یه نر بگیرم.