من هروقت ابگوشت درس میکردم کسی نمیخورد اخم و تخم میکردن از وقتی از این قابلمه سفالی ها خریدم ابگوشت ی طعمی داره ک بدون اینکه بگم میان سر سفره کار خاصیم نمیکنی همه چی دنبه گوشت نخود سیب زمینی رب روغن ادویه رو میریزی پیاز خورد میکنی به انداره اینکه چن نفرین و چقد میخورین اب میرزین چون ابش کشیده نمیشه نباید پر پر کنید انداره باشه از شب قبل بزارین شعله پخش کن بزارین زیرش برا ناهار امادس نکته مهم اینه که وقتی برا اولین بار میخایین بزارین همه جاشو روغن بزنین بادستتون همه جا ۸ ساعت بمونه بشورین ابگوشتتون بار بزارین نوش جان عطر هاصی داره