2777
2789
عنوان

یسنا پیدا شد ✨✨✨🎉🎉🎉🤩🤩🤩

926 بازدید | 45 پست

خدارو شکر ولی خیلی قضیه بوداره چون دقیقا جای رو که قبلاً گشته بودن پیدا شده

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر

حسم میگه یکی دزدیدتش دیده زیاد پیگیر شدن اوردنش همونجا

کاش ببرتش ببینه خدای نکرده بهش دست نزدن

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

2803
خداروشکر  حسم میگه یکی دزدیدتش دیده زیاد پیگیر شدن اوردنش همونجا کاش ببرتش ببینه خدای نکرده ب ...

خدارو شکر ولی آره قضیه خیلی خیلی عجیبه

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••
2804
کلا بوداره جریانش، روزانه ده ها نفر گم میشن ولی اینقدر رسانه ای نمیشه. 

دقیقا معلوم نیست واقعیت چیه

بله از اولش بو دار و مشکوک بود الان دیگه بدتر شد

دقیقا چون بچه چهار ساله با لباس تمیز و سرحال پیدا شده

2805
2801