2777
2789
عنوان

خواستگارم پیام داده شب خواستگاری برو ارایشگاه حتما جاریاتم میان!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4959 بازدید | 116 پست

بچه ها جوش نزنین اسی رفت کلا کنسلش کنه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
بله بعیدم نیست ایشون از روز اول منو توو خطاب کردن مثلا میگفتن که تو همیشه تیره میپوشی؟ روشن نمیپوش ...

جواب مثبت شما برای جلسه بعد را جواب قطعی تصور کرده، اگر شما رفتار سنگین می پسندی این مدل رفتار ایشون بعدا واست مشکل ساز میشه، اگر تو صداقت شک داری، صددرصد جواب منفی بده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم بد نگفته نمیخواد ک از کسی کمتر باشی چیز بدی نگفته ب نظرم

اتفاقا داره میگه از زن داداشام زشت تری برو آرایشگاه معلوم نشه😁😁

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
2803
نه میدونی به نظرم پسره کار تموم شده دیده که میخوان با کل خانواده بیان و فکر میکنند جلسه اخره و بله گ ...

خب دیگه خیلی هوله که تموم شده دیده...

بعد حداقل یه کم با فرهنگ بود میگفت زن داداشام نمیگفت جاریات باز اینقدر حرصمون نمیگرفت   

حدود ۱۰ دقیقه ای میگذره و مدام پیام میدن الو الووو اصلا این نوع رفتار و صحبت رو نمیپسندم چیشده که ...

بهش جواب رد بده و کلا نذار بیاد. الو گفتن وقتی هنوز هیچ صمیمیتی ندارید فقط ناپخته بودن و به بلوغ عقلی نرسیدنِ مرد رو میرسونه

There’s a fire starting in my heart. Reaching a fever pitch and it’s bringing me out the dark.Finally , i can see you crystal clear
اگه ۴ک کن خانومش از اونا زشت تره چی؟ 

ن بابا این حرفا نیست

دوست داره همه جوره از همه بالاتر باشه

دوست داره که همیشه خانومش ب خودش برسه این حرف ب معنی زشت بودن زنش نیست

شاید جاریاش ب خودشون میرسن و نامزدش میخواد ک همسرش چیزی از بقیه کم نداشته باشه 

جان منی❤️
اتفاقا داره میگه از زن داداشام زشت تری برو آرایشگاه معلوم نشه😁😁

کسی که میخواد با  کس دیگ ای زندگی کنی اون فرد تو نظرش ذز همه قشنگ تر و زیبا تر و خوش هیکل تر و خوش رو تره

اصلا حرفتونو قبول ندارم فقظ میخواد که همسرش از همه باکلاس تر باشه تمیز و مرتب باشه و این خیلی هم خوبه

جان منی❤️
2804
دقیقا ، آدم ها از همون اول خودشون نشون می دن منتها مت چشم هامون می بندیم و واقعیت ها رو نمی بینیم!&n ...

واااای  چقدر زشت.

واقعا همینطوره

ادما توی رفتارهاشون خیلی خودشونو نشون میدن تو خواستگاری وعقد و...ولی‌ ما اسیر گفتارشونیم...

من خودم انقدر نادون بودم که حتی رفتارهاشو به خانوادمم نمیگفتم.اون به مامانش پرخاش میکرد تو عقد من بدبخت خجالت میکشیدم و از مامانش معذرت میخواستم جای اینکه اون بابت تربیت اشتباهش از من معذرت بخواد و سرحودم سوارشون کردم.جای اسنکه بفهمم این مرد عصبیه رو رفتارش توی عصبانیت کنترل نداره یا بددهنه و...چون با خودم‌خوب بود فکر میکردم خب مامانش عصبانیش کرده من بعدا باهاش خوبم با من خوبه...

این یه نمونه از خروار کارهای اونهاست.که کور بودم ونادون والان با ۲تا بچه نه راه پس دارم نه پیش...

استارتر ، چیکار کردی؟ 

این پسره مشخصه رفتارش نابالغ و نپخته است ، پس فردا سر هر مراسمی که باید برای تو شادی بخش و خاطره انگیز باشه، باید کلی استرس بگیری!  کلا مردی که از همون اول نشون بده اهل مقایسه هست و حرف دیگران براش مهمه ارزش زندگی نداره !

یعنی این شب به یاد موندنی به جای اینکه پیام بده قراره دوباره ببینمت و دلم برای چهره زیبات تنگ شده ، طوری پیام می ده که حس زشت بودن و کم بودن نسبت به دیگران بهت دست بده! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
2805