کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه سم دیگه هم اخیرا شنیدم جاریم به شوهرم گفت آقامون میخواست خونه شمارو بخره (مستاجریم) من نذاشتم گفت ...
میگفتین زرشککککک😒😂
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
همون منم باورم نشد😐😐😳😳 استارترش میگفت دوستم گفته خالی بسته😂😂🤣🤣
وای دارم فک میکنم من و مادرم اینا همسایه دیوار ب دیواریم فکرشو بکن اگ این رسم واقعی میبود چ واویلایی میشد😂😂😂😂
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
توی همین سایت یه خانمی همسر دوم شده بود با این شرط که شوهرش همسر اول رو طلاق بده ، آقا همسر اول رو طلاق نداده بود در جواب اعتراض خانم هم دلیل آورده بود که اگر اونو طلاق دادم زن طلاق دادن یاد میگیرم تو رم طلاق میدم . جالب اینه که خانم هم پذیرفته بود !!!!!!!!!!!!