2777
2789
متشکرم بابت تبریکتون😘۲میلیون رویکجامیده بابت همه مخارجشون آرایشی بهداشتی لباس کیف وکفش وخلاصه همه چ ...

پس قربونت برم 

ماهی صد تومن بذار واسه اصلاح صورت و ابرو ...اکه اضافه هم اومد بذار تو باکس خودش بمونه ...مثلا سه ماه یه بار خواست یه وکسی شمعی به صورتش بنداز،یا یه رنگ ساده خواست بذاره به موهاش یکم کمک بوده ته باکسش باشه که زیاد تو فشار میوفته  حداقل نصف بودجه اش رو از قبل داشته باشه ✅

دویست تومن ماهی بذار تو باکس وسایل آرایش بهداشتی 

از وسیله ی آرایشی گرفته تا ....ژل شستشوی صورت و نوار بهداشتی و ...✅

هر ماه که گلم وسیله ی آرایشی نمی‌خواد بگیره 

اکه خرید هم نکرد بذار تو باکس مخصوص خودش بمونه 

شاید خواست یه ضد آفتاب خوبی بگیره 👌 که بودجه اش رو داشته باشه ✅

هفتصد هم بذار تو باکس لباس ...بازم میگم عزیزم هر ماه که نمی‌خواد لباس بگیره مثلا جمع کنه بذار تو باکس مخصوص خودش دو ماه که شد ...بره یه مانتو و شلوار بگیره ...دفعه ی بعدش جمع کنه یه شال و یه جفت کفش بگیره 

اگه تنها خودش باشه حتما می‌رسونه ✅

پنجاه تومن نهایتتتتت صد  تومن هم بذار ماهانه واسه شارژ و نت ✅

بسته ی مکالمه ای بگیره که بصرفه تر باشه 

من مثلا اون روز برای خط دایمی خودم سیصد دقیقه مکالمه گرفتم هفده تومن ....یک ماهه ✅

یه دونه هم برای ایرانسل ام گرفتم که فقط باهاش به ایرانسلی ها زنگ میزنم ....پنج هزار تومن .....۵۶۰دقیقه ✅

برنامه داشته باشه برای پولش ...حتما اهمیت میده به این جور چیزا ✅

من خودم کنترل میکنم قبض موبایل امو ...چرا بیام جیب مخابرات رو پر کنم 😉

۹۵۰تومن هم بده پارسیان بگیره ✅

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده خواهشا اگه میتونید راهنماییم کنید

من همسرم درآمدش زیاد نیست الان دوتا جای مختلف داره کار میکنه با صاحبکار هایی که خیلی سخت پول میدن و خیلیم اذیت میکنن الان این چند ماه اخیر حتی جمعه ها هم همسرم میرفت سرکار انقدر که صاحبکاراش بهش فشار میاوردن

الان نمیدونم چرا چند ماهه همش میگه میخوام برای پدرم خیرات کنم و این کاری که میخواد انجام بده خیلی خرج برمیداره یعنی یه جورایی کل سود این چند ماهش رو میخواد خیرات کنه اونم درحالیکه کلی قرض داریم و تو این چند ماه اندازه یک گرم طلا هم نتونسنیم پس انداز کنیم یعنی در حدی تو مضیقه بودیم که از عید تا الان خرجامون رو کلا با سه تومن بستیم

هرچیم بهش میگم که خب آدم در حد توانش باید کار خیر انجام بده حرف تو گوشش نمیره میگه از این دست بدی از اون دست میگیری، خدا اینجوری برکت میندازه تو مالمون و...

من آدم خسیسی نیستم بخدا دوست دارم کار خیر انجام بدم ولی خب وقتی انقدر فشار کار همسرم زیاد بوده دلم نمیاد بذارم همه درآمدشو یکجا خیرات کنه

لطفا اگه پیشنهادی دارین بهم بگین هرچند که میدونم نظرش ممکن نیست برگرده ولی خب بازم تیریه تو تاریکی

@masoomejoon    

@masoomejoon    

@royayezendegi    

نهال🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چوخ ساغولاسوز آباجی. درآمد خودمه، شوهرم شغلش آزاده (آرماتور بنده) گفته فعلا درآمدت واسه خودته فقط ح ...

قربونت برم صفحه ۴۸به یه دوستی برنامه ریختم اول به اون یه نگاه بنداز ...

واسه اون ..بودجه اش دو ملیون بود 

تو هم عزیز دلم عین همون برنامه برو جلو ...منتها ۹۵۰که واسه اون نوشتم واسه سکه پارسیان

تو اونقدر رو بده پارسیان ولی بذار مخفی خودت✅

مابقی که سه ملیون میمونه بده طلای آشکارا و بنداز ✅

اگه تونستی قرعه با نفرات کمتر مثل ما شش ماهه پیدا کنی بذار و پولت جمع بشه یه حا بده یه تیکه طلا✅

اگه نه نتونستی نفر پیدا کنی 

هر ماه سه ملیون رو بده طلای شکسته یا پارسیان به حد حساب که رسید تاق بزن عزیزم ❤️

2804
پس قربونت برم  ماهی صد تومن بذار واسه اصلاح صورت و ابرو ...اکه اضافه هم اومد بذار تو باکس خودش ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم😍😘چقدرخوب برنامه ریزی کردید🤩خدا عوضش به شماوخانواده محترم سلامتی بده🙏😘

قربونت برم صفحه ۴۸به یه دوستی برنامه ریختم اول به اون یه نگاه بنداز ... واسه اون ..بودجه اش دو م ...

معصومه جون من قرعه کشی شما رو متوجه نشدم برای خودمو توضیح بدم ببینید اونجوریه ؟؟ 

مبلغ کل قرعه ۱۲ میلیون ۱۰ ماهه ۱۲۰ میلیون درمیاد خب ؟ 

بعد همه که نمیتونن ۱۲ میلیون بده یکی ۶ میلیون داره یکی ۱ میلیون یکی ۵۰۰ یعنی یه قرعه ۱۲ میلی بین چند نفر تقسیم میشه وطبع ۱۲۰ میلیون طبق اسم هر نفر بهش تعلق میگیره درسته ؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم این الان برای قرعه ی خودتون بود یا مال مارو توضیح دادی ؟

نه خودمون 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده خواهشا اگه میتونید راهنماییم کنید من همسرم درآمدش زیاد نیست الان ...

عزیزم کاش قبل اینکه مخالفت خودت رو نشون بدی 

از راه عشق و محبت وارد می‌شدی ❤️

میگفتی اره عزیزم ❤️

خیلی خوب میشه منم چند وقتی که تو فکرش بودم که دست و بالت باز بشه 

که بتونیم به پدر جان یه نذری بدیم ❤️خدا نور به قبرش بباره 

هیچ میدونی عزیزم ما هم نون دعای خیر اونارو میخوریم عزیزم؟ ❤️

اینطوری 

بعد باز با محبت میگفتی عزیزم یه خیرات که لایق پدرمون باشه بهش بدیم ❤️

بعد با سیاست میگفتی دوست دارم خودم زحمتشو بکشم عزیزم خودم فلان غذا رو بذارم ...سی چهل تا ...به اهل فامیل یا به در و همسایه 

مثلا زرشک پلو بدم ...

حق زیادی گردنمون داره عزیزم ❤️

بعد با سیاست میگفتی عزیزم بالاخره پسر دارن و چشم به راهه که واسش یه خیراتی داده بشه 👌یعنی دقت کن عزیزم خودت باید پیش قدم می‌شدی که همه چی رو بگیری به سلطه ات 

بعد ببینی چیکار کنی ...چی بذاری که کم هزینه باشه و آبرومند 

اینطوری عزیزم ♥️

یادت باشه عزیزم با مردا نباید در بیوفتی که قافله رو باختی ♥️

فقط و فقط با زبون داری 

نباید مخالفت خودت رو نشون بدی 

هر چقدر هم خوشگلم حق داشته باشی 👌

باز قانع نمیشه چون حالت دستوری حرفات و یا احساس می‌کنه غر میزنی براش

زیاد هم بگی بر میگرده میگه خودم کار میکنم ...از در آمد خودم 

به هیچ کس ربطی نداره 

دیدم و شنیدم که میگم ها عزیزم ❤️

باز تلاشت رو بکن ببین انشالله راضی میشه 

معصومه جون من قرعه کشی شما رو متوجه نشدم برای خودمو توضیح بدم ببینید اونجوریه ؟؟  مبلغ کل ق ...

آره عزیزم درسته ...منتها مال ما شش ماهه است 

هر چقدر بذاری ضربدر شش میشه 

من مثلا ۱۵ملیون بذارم میشه نود ملیون 

سلام ....سلام....به خوشگلای پول جمع کن مویرگی 😁طلا بازهای مخفی خودم🤩

آقا من هر بار میخاستم بیام تاپیک ...ترکیده بود...حرفای چند وقتم تو گلوم گیر کرد اصن....

وای معصومه جون منو تگ کرد و چند تا از بچه ها..‌اینقدر ذوقیدم🥰🥰🥰🥰

روز معلم رو به معصومه عزیزم و خیلی از بچه هایی که اینجا نکته ای رو گفتن و درس دادن...تبریک میگم و تمام قامت می ایستم و کف می زنم به افتخار تون...🌱.شما منو بنده خودتون کردین.

معصومه جون یه چیزی بگم اصن شگفت انگیز.....حدود دو سه سال پیش که با شما اشنا شده بودم....روی ماهت هم دیدم...که گفتم وای پشم...ام...نه ببخشید چه جالب!!!!!😆

گفتم ماشالله چقدر خانم های تبریزی با درایت .خانم و زندگی جمع کنن....کاشکی خدا از این دخترا سر راه داداشای منم بزاره...فکر کن یه آرزوی قلبی بود از دل من گذشت...

باورت میشه امسال داداش من با یه دختر ترک ازدواج کرد....تبریزی....یعنی رسمااااا....شگفتاااا....ما از جنوب پا شدیم رفتیم تبریز....عروس مون بسیار نازنین و خانم🥰🥰🥰😍😍

ترکی حرف میزنه من غش و ضعف میرم....فعلا دو کلمه ترکی یاد گرفتم...بیلمیرم....و ....چاییز وار؟😄

الان رویاجون میاد با غلطک روم رد میشه پست غیر اقتصادی گذاشتم.🤗

سلام عزیز دل خواهر ♥️ امیدوارم زندگی بر وفق مرادت باشه عزیزم ❤️ فدات بشم ما ۴۰۱شهریور ماه خو ...

معصومه جان وام زوجین برای خرید مسکن..بابد مسکن سند دار باشع تا وام‌بدن؟؟؟

2809