2777
2789
عنوان

دختر ۱۰ سالم😭😭......کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 32 پست

شاید از معده باشه ولی شما پیگیری کن دختر منم۶سالشه گهگاهی میگه اکو و نوار قلب بردم سالم بود شکر خدا دکتر تشخیص معده داد

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید اضطراب داره

منم اضطراب دارم میزنه ب قلبم البته قلبم نیس عصب سر معده اس ک نزدیک قلبه

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
2803
بچه من مشکل قلبی داره و تو این فضا بودم. وقتی نوار خوبه احتمال زیاد مشکلی نیست. اگر مشکل داشت تا ال ...

ببخشید میتونم بپرسم مشکل قلبی فرزند شما چیه؟ دختر منم مشکل داشت، عمل شد

آرامش داشتن کنار یه نفر، از عاشقِ اون یه نفر بودن مهمتره♥️
2804
وقت گرفتم گفتم شاید تجربه ای داشته باشین...خفته دیگه متخصص قلب وقت گرفتم

انشااله که چیزی نباشه

خودتون نترسید بهش استرس وارد نکنید گناه داره

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
2805
الان ده سال. همون یک سالگی انجام شد. بهتره الان. فقط در حد پیگیری و بررسی میریم. 

خداروشکر. من ۶سالش بود دخترم که متوجه مشکلش شدیم‌. اورژانسی هم عمل شد. الان ۸سالشه و فقط برای پیگیری سالی یکی دوبار اکو میشه. 

آرامش داشتن کنار یه نفر، از عاشقِ اون یه نفر بودن مهمتره♥️
چند سالشه؟؟ منظورت نفخ و اینا دختر من بود؟

دختر منم ده سالشه. اره ببین گوارشش مشکلی نداره یبوست یا رفلاکس نداشته باشه. دهتر من حتی تست ورزش هم داده ولی چیزی نبود دخترم از بچگی تنبلی روده ی مزمن داره

2801