2777
2789
پس تو هم شوهرت یکسال هرزه بیاره خونه و بعد از یکسال بفهمی میبخشین؟فقط به این دلیل کلیشه ای؟

ن عزیزم انشالله اینجور هیچکدوم امتحان نشیم من میگم حالا ک مونده خودشو انقد عذاب نده بخاطر پسرش یه ارامشی ب قلب خودش بده اخه دیگ خودشو کشته طرف دیگ چیکارکنه 

من بیشتر وقتا اتاق جدا هستم ولی همش میاد بغلم میکنه میگه من تورو از دس نمیدم  مردا دروغگوان

ولی بازم به این فکر کن اگه واقعا ترسیده و این کارو نمیکنه دیگه . بیشتر تقصیر اون زن بوده که عکس می‌فرستاده و شوهر تو اینقدر گیر می‌داده..

اگه میتونی بخاطر خودت و بچت ببخش کم کم .

از این جدا شدی آیا بهتر از این هست ؟

مطمئنی اون مرد چشم و دل پاکه و هیچ خطایی نخواهد کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی سخته ینی بگم هرروز داغش تازه تر میشه شوهر من ظاهرش خوبه زنا نمیدونم چشون شده میان میچسبن ب التم ...

شوهرت چند سالشه شغلش چیه؟ با چی خودکشی کرد؟

توی این یکسالگی که گذشت خیلی مهربون بود باهات؟

مثلا الانم اونجوریه؟ بهت اهنیت میده؟ پسرتون چیزی نفهمید که؟

بله واقعن ممکنه بلغزه واقعن بعدش دیگ نمیکنه اینکارو مثل مادرشوهر دوستم ک موند بخاطر پسراش شمام بموم ...

بخاطر پسرم دگ حرفشو پیش نمکشم چیزی نمیگم ولی از تو داغونم میدونی درسته اون زنه التماس شوهرم میکرد خوندم پیامارو ولی تو رابطه کدوم مردی ناز زنو نمیکشه همش میاد تو ذهنم تو رابطه بهش چی میگفته

2803
خیلی ادمای کثیفین اینطور ادما دختر فامیلمون داشتن خونه میساختن تا وقتیکه خونشون اماده شه میرن یجارو ...

وای چقدر دارک ..چقدر نامرد بوده که حتی بخاطر بچشون نگفته بمون ..چون اکثرا مردا رو بچشون‌ حساسن‌ ..این چه لاشیی‌ بوده دیگه

پس تو هم شوهرت یکسال هرزه بیاره خونه و بعد از یکسال بفهمی میبخشین؟فقط به این دلیل کلیشه ای؟

بستگی داره

انقد راحت نباید واسه کسی نسخه طلاق پیچید

ایشون بچه داره شوهرشم پشیمون شده

طلاقم بگیره فک میکنع بقیه مردا پیغمبرن؟؟؟

همین شوهرش اگه واقعا پشیمون باشه بهترین گزینه برای ادامه زندگیه

شوهرت چند سالشه شغلش چیه؟ با چی خودکشی کرد؟ توی این یکسالگی که گذشت خیلی مهربون بود باهات؟ مثلا ال ...

۳۲ سالشه شغلش ازاده اره خیلی حواسش بهمه میدونی چون تا تهش رفتم ترسیده انگار مطمئن شد داریم جدا میشیم شاید اگه ترسه بریزه باز بره سراغ کاراش

2804
ولی بازم به این فکر کن اگه واقعا ترسیده و این کارو نمیکنه دیگه . بیشتر تقصیر اون زن بوده که عکس می‌ف ...

چرا اینقدر راحت میگید ببخش 

امیدوارم سرت نیاد 

به لحظه فکر کن خراب خانم نشسته تو ماشینتون 

اومده دراز کشیده رو تختت 

بدنش به پتو خورده 

ممکنه مریض بوده باشه 

ممکنه شپش داشته باشه 

ممکنه از ظرفات استفاده کرده 

اب خورده تو لیوانت

باید خونه رو بندازی دور 

چرا فکر نمیکنید؟

2805
من بیشتر وقتا اتاق جدا هستم ولی همش میاد بغلم میکنه میگه من تورو از دس نمیدم  مردا دروغگوان

عیب نداره عزیزم کاملا درکت میکنم

اما کم کم یه فرصت بهش بده

انگار شوهر شما واقعا ذاتش خراب نیست

چون ادمای هرزه بعد از خیانت زنشون براشون مهم نیست

هر چقدرم التماس کنه اگ همسرت نمی‌خواست اون رابطه از اول اصن شکل نمی‌گرفت...

منم همینو گفتم ولی قاصی گف منه مرد بهت میگم هر مردی با این عکسا گول میخوره شوهرم اونجا نبود ک این حرفو زد عکسارو داداشمم دید گف حضرت یوسف ک نیس 

مردا عقلشون تو شرتشونه ببخشید

2801