2777
2789
واقعا چ‌ بد من حتی شوهرم سرکار بودنی زنگ میزنم ی ساعت حرف میزنیم راجب همهههه چی حرف میزنیم  گ ...

والا من میره خونه مامان باباش چند روز اصلا ده روز هم بره زنگ نمیزنه .خودم میگم انوقت یادش میوفته

میدونم گلم ولی خیلی کمه مثل بچه هاس😂🤦🏻‍♀️

خوش به حالت پس😍 این مورد خیلی کم دیده میشه اما خدا رو شکر کن لطف بزرگی در حقت کرده لابیا بزرگ مخصوصا نامتقارن عذابه واقعاً کاش منم اصلا لابیا نداشتم 🫠

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوش به حالت پس😍 این مورد خیلی کم دیده میشه اما خدا رو شکر کن لطف بزرگی در حقت کرده لابیا بزرگ مخصوص ...

اره واقعا

عزیزم بنظرم زیاد توجه نکن چون هر چقد روش حساس باشی شوهرت هم بیشتر حساس میشه روش

2803
رابطه باید دو طرفه باشه و دو طرف واسه شادی هم تلاش کنن  اگر همسرشون فقط واسه خوشحالیشون وظیفه ...

تا بوده همین بوده من خواهرم کارشناسی روانشناسی داره ب من نگید ک دورو برم همه مشاوره و پزشک هستند بر اثر تجربیاتی ک دارم همیشه لب ب سخن باز میکنم🌸

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
تا بوده همین بوده من خواهرم کارشناسی روانشناسی داره ب من نگید ک دورو برم همه مشاوره و پزشک هستند بر ...

منم خودم دانشجوی این رشتم 

بالاخره هر کسی عقاید خودشو داره منم دیدگاه خودمو گفتم و نگفتم حرف شما درسته یا غلط 

موفق باشین 🌹

اصلا دنبال نکن من خودم لابیا اصلا ندارم ولی سینه هام کوچیکه تا حالا اصلا بفکر تغییرشون نبودم حتی ی ...

سینه کوچیک اعتماد به نفس تو نمیگیره ؟البته ببخشیدا سوال میکنم مال من کوچیک نیست ولی هیچ موقع به فکر پروتز نباش 

زندگیم از وقتی از این رو به اون رو شد که خدا شغل خوبی برام در نظر گرفت 💞یه دختر ۱۹ساله که ماشین خریده و داره خونه هم میخره بهترین جای شهر به کمک خدا .روزشماری میکنم که خونمو بخرم 🥺خدایا زودتر فداتشم مردی که دوست داره عاشقته خیانت نمیکنه می‌دونم خودتو گول میزنی ولی من واقعیت و می‌خوام بدونی برای زنهای خیانت کار هم صدق می‌کنه و اینکه اگه خیانت دیدی مقصر صد درصدی شوهرته نه اون زن اون زن هیچ قولی نداده هیچ عقدنامه ای امضا نکرده بهت وفادار باشه .زنهایی که خیانت رو می‌بخشید اینو بدونید در حق زنها ظلم بزرگی میکنید و به مردا یاد میدید هرچی بشه ما شمارو ترک نمی‌کنیم من شخصا به عنوان یک دختر که اصلا حاضر نیستم وارد زندگی همجنسم بشم حاضرم وارد رابطه شما و شوهرتون بشم تا بفهمید اون هنوزم می‌تونه به شما خیانت بکنه (#نه_به_زن_ضعیف_گول_خورده)
سینه کوچیک اعتماد به نفس تو نمیگیره ؟البته ببخشیدا سوال میکنم مال من کوچیک نیست ولی هیچ موقع به فکر ...

نه بنظرم کوچیکه زیباست اصلا اعتماد بنفسمو از دست ندادم شوهرمم تا حالا چیزی نگفته راجبش

2804