2777
2789
اصلا این مورد شامل جنون نمیشه  مگه اینکه پزشک قانونی تشخیص بده به همین راحتی هم نیست کلی مراحل ...

نه ببین اگه شوهر زنشو تو خونه با دوست پسرش ببینه در حال رابطه اونوقت قصاص نداره اینو مطمئنم نه که پاشه بره دنبالشون بکشتشون

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
کهنوج ک خیلی اوضاعش خرابه چند وقت پیش ب آمبولانس حمله کردن آدم کشتن، اون همسایه تون فاریاب هم ک دواز ...

اره هرکی هرکی شده😑

درخواست دوستی ممنوع❌❌❌❌❌❌❌❌❌
نه عزیزم همچین قانونی نیست که همه دچار جنون میشن، هرکس میدونه همچین ادعایی کنه تو هرمدل قتلی ولی حتم ...

بله به همین سادگی نیست ...

ولی اینو میدونم اگه مرد زنشو در حین رابطه با دوست پسرش ببینه بکشه قصاص نداره ... 

من خیلی دیدم . دقیقا نمونش دوروز پیش خانومه گفت عزیزم تو خونه آراسته ای؟ 🥴

در اصل و از نظر اخلاقی،حتی اگر همسر هر نوع مشکلی داشته باشه حق خیانت نداری

هرکی ناراحته طلاق

ولی واقعا تاثیر داره

در ادمایی که به هیچ اصل و قانونی معتقد نیستن

چه خانم چه آقا فرقی نداره

کافیه همسر یجا کم بزاره رو به خیانت میزارن

من اینو قبول دارم واقعا تاثیر داره در ادمای معلوم الحال که هیچ ثبات شخصیتی ندارن

ولی حتی اگه اون خانم یا اقا ۱۰۰ خودشو تو زندگی بزاره بازم ممکنه رو به خیانت بزارن

مثلا دوران بارداری،نوزاد داری یا اقایون در مواردی..

بنظرم کسی که خیانت میکنه اول به شخصیت و شان خودش خیانت کرده،دوم خانواده و اصل و نسب خودش و سوم به همسرش

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
در اصل و از نظر اخلاقی،حتی اگر همسر هر نوع مشکلی داشته باشه حق خیانت نداری هرکی ناراحته طلاق ولی و ...

دقیقاً تموم حرفاتون درسته.

خیانت کردن چه برای ما چه برای مردا شیطونی و اشتباه نیست یه انتخابه کاملاً.

2804
نه عزیزم همچین قانونی نیست که همه دچار جنون میشن، هرکس میدونه همچین ادعایی کنه تو هرمدل قتلی ولی حتم ...

آره دقیقا 

جنون موقعی هست ک عقل فرمان نمیده ....  نه  خشم زیادو جنون معنی کنن 

بچه بودم یکی از حوادث این بود ک ی زنی  شوهرش خیانت کرده بود و میاد خونه میگه اون زنمه و الانم میرم پیشش زنه جنون گرفته بودش 

(اگهه روحیتون حساسه بقیه نوشته هام نخونید)

دو تا بچه هاشو رو پیکنیک سزونده بود. و جفت دستهای خودش تا آخر سوخته بود و نفهمیده بود . خودشم میخواسته آتیش بزنه ک میرسن بهش . یادمه دادگاه رای داده بود  ک جنون گرفتش چون سوزش دستشم نفهمیده ..... چقدر دلم برا زنه و بچه های بد بختش کباب شد )

الان میفهمم چرا مادر بزرگم همیشه دعای عاقبت ب خیری میکرد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
بله به همین سادگی نیست ... ولی اینو میدونم اگه مرد زنشو در حین رابطه با دوست پسرش ببینه بکشه قصاص ن ...

عزیزم اونم کلی بند و تبصره داره و باید ثابت بشه به اکراه نبوده ،درحین عمل زنا باشه حتی بوسیدن و معاشقه و … هم شامل نمیشه، اینجا هرکدوم تو خونه خودشون بودند و حرف شما اصلا صدق نمیکنه!

عزیزم اونم کلی بند و تبصره داره و باید ثابت بشه به اکراه نبوده ،درحین عمل زنا باشه حتی بوسیدن و معاش ...

مگه اسی گفت هرکدوم تو خونه خودشون بودند ؟

من جور دیگه برداشت کردم که میگه تو خونه بودند ...

2805