2777
2789

چجوریه این قضیه؟ مشکل از کجاست که اینطوره؟ مثلا پسری که خیلی خودشیفته است و خودشو قبول داره و میگه دخترا هیچ کاری نکنم میان ب سمت من . البته من پس زده بودم درخواست رابطش و ...ممکنه به دختر دیگه ای یعنی این حرفا رو نزنه، چطور میشه چون نامزد کرده ،، می‌خوام بگم یعنی اخلاق آدم ها عوض میشه ؟ یا من مشکل بودم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

واسع تو خوب نبوده چون تو ادم زندگی اون نبوده

بله میتونه عوص شه

مثلا رل من با رل قبلیش۴ سال بوده ولی دست نزده بهش ولی بمن تعرض کردام با ادم فرق میکنه

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

خوب شاید دختره یه آدمیه که با آدم خود شیفته کنار میاد بعضی کمبود ها در زندگی آدمها یا چارچوب های ذهنی اشتباه باعث میشه تو تله آدم خودشیفته بیفتن و تحملش کننمثل کسی که همیشه تو خانوا ه شماتت شده لزوما نمیشه گفت برا اون آدم امن هست ایشون

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
2804

نوتلا خوشمزس ، پیتزا هم خوشمزس ، ولی با هم خوشمزه نمیشن ، منظور این که اگه دو نفر رابطه سالمی نتونستن داشته باشن دلیل بر این نیس که هرکدومشون بد باشن 

از رابطه قبلیت عبور کن ، صبر داشته باش و بهش فکر نکن و سرخودتو مشغول کن 

آدم خوب تو هم میاد ...

بله ممکنه  پسرا اگه کاری نمیکنن , دلیلش اینه اون دختر رو نمی‌خوان اگه کسی رو بخوان , خوب بلدن ...

با با همه کهاینطورب نیستن خصوصا اگ واقعا شخصیت خود شیفته داشته باشن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
2805

ببین عزیزم ما دو مدل ادم داریم یه مدل مغرور که به همه دخترا همین حرف رو میزنه یه مدل هم هست که فقط به یه نفر این حرف رو که خوشم میاد ازت رو میزنه اونم احتمال اینکه بگه خیلی کمه چون مغروره و توقع داره تو بری 

و مدلای دیگه هم هست که مثلا از تعدادی ادم خوششون میاد 

با با همه کهاینطورب نیستن خصوصا اگ واقعا شخصیت خود شیفته داشته باشن

اره واقعا خودشیفته واضح

ممکنه یه روانشناس گول یه خودشیفته رو بخوره؟ یعنی دستش رو نشه، یا خوب نقش بازی کنه؟

2801