2777
2789
فکر کردم شاید چادر شالدار تو شهرمون نفروشند، ۴۹۷ هزار به این پول دادم 

حالا ک دیگه خریدی و این همه هزینه کردی، ولی یادت بمونه کفش و چادرو فقط حضوری بخر.. بعدم برو پیش ی خیاط برات درستش کنه، زیرشم روسری یا مقنعه مشکی نپوش، رنگی بپوش بهتر نما بده. 

فکر کردم شاید چادر شالدار تو شهرمون نفروشند، ۴۹۷ هزار به این پول دادم 

خواهر من چکاریه.یکم دیگه پول روش میزاشتی ی چادر بهتر مثل عبایی بر میداشتی شما لاغری باید ی چادری بخری که درشت تر نشونت بده.مراکز چادر اینقد تنوعش بالاس که خودت میمونی.ببر خیاطی شاید اندازت درست کردن.با روسری رنگ روشن بزار

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خانوما تموم کنید تو رو خدا دندونمو جراحی کردم نمیتونم بخندم.

بخدا ترکیدم شوهرم هی میگفت چته دندونت خوب شد؟؟😂

قبلش از دندون درد داشتم میمردم😑😂

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
بخدا ترکیدم شوهرم هی میگفت چته دندونت خوب شد؟؟😂 قبلش از دندون درد داشتم میمردم😑😂

بنده خدا تعجب کرده .اینترنتی چیزی نخرید‌.این چه بلایی آخه به جون ما خانوما افتاده.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
2803
بنده خدا تعجب کرده .اینترنتی چیزی نخرید‌.این چه بلایی آخه به جون ما خانوما افتاده.

دوس دارم کامنتم تو این تاپیک مدام لایک بخوره بیام عکسشو ببینم😑😂😂

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: