2777
2789
عنوان

بیاید یک داستان واقعی از یک عشق جاویدان براتون تعریف بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 53 پست

و حالا مریم قصه ما بیشتر از ۷۰ سال سن داره . هفته پیش به بهانه سالگرد همسر اولش تمام خانواده همسر اولش رو دعوت کرد تا فقط بتونه عمو علی رو ببینه.  ولی عمو به اون مجلس نمی ره.  همون شب به عمو علی زنگ زده و گفته از اتیش عشق تو دارم می سوزم .

هر شب به رویای دیدن تصویرت  در خواب می خوابم و هر روز به امید دیدت  تو می رم خیابون نون تازه و میوه می خرم .

عمو علی گفته من زندگی دارم ، من رو رها کن زن بی حیا .

مریم به خاطر انسداد ریه تو بیمارستان الان بستری و پدربزرگم (داداش علی )برای ملاقاتش رفته بیمارستان . هوشیاری کامل نبوده اما تو همون حال هن گفته علی خوبه ؟؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اعصابم از دست علی خورد میشه همش .چرا اینقدر بی رگه

ببین الان که هر دو پیر شدن ولی مریم هنوز هم  به طرز خیلی عجیبی زیباست . 

مژه هاش هزار برابر من تو ۷۰ سالگی بعد من تو ۲۵ سالگی مژه هام ریخته تمام 

بعد جالب این علی نه اخلاق داره و نه زیبایی خاصی . همچنان یک چوپان فقیر . ولی مریم تقریبا بالای ۲۰ تا کشور رو سفر کرده . 

هر دو بچه هاش هم مهاجرت کردن و رفتن 

2804
ببین الان که هر دو پیر شدن ولی مریم هنوز هم  به طرز خیلی عجیبی زیباست .  مژه هاش هزار برا ...

بس که مریم قدر خودشو نمیدونه چیه این بی سواد 

همون موقع که گفت برو شهر باید عطاش رو به لقاش میبخشید . لیاقت علی یه بیسواد مث خودش بود

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥
بس که مریم قدر خودشو نمیدونه چیه این بی سواد  همون موقع که گفت برو شهر باید عطاش رو به لقاش می ...

اره ولی خب عشق این حرف ها حالیش نمیشه . تازه بچه های عمو علی هر روز حرف های مریم رو که گفته به خاطر تو می رم خیابون ببینمت رو مسخره می کنن و می خندن . 

خیلی با ذوق تعریف می کنن که همچین زنی عاشق باباشون شده . 

به زبون خودمون فحشش دادم😐😐😐🤣🤣🤣

😂😂😂

البته این رو هم بگم زن علی همیشه طرفداری مریم رو می کنه . هیج وقت اجازه نمیده کسی بهش نسبت بدی بهش بده و میگه گناه داره 

کلا همه زن های عاقل و خوب عاشق این علی می شن 😅

2805
اره ولی خب عشق این حرف ها حالیش نمیشه . تازه بچه های عمو علی هر روز حرف های مریم رو که گفته به خاطر ...

بچه هاشم ب خودش رفتن 😐😐😐

حرصم گرفت خیلی کاش مریم قدر خودشو میدونست .

زن علی الان چیکاره اس? 

😂😂😂 البته این رو هم بگم زن علی همیشه طرفداری مریم رو می کنه . هیج وقت اجازه نمیده کسی بهش نسبت ب ...

دیگه نگو الان دوتا دیگه حرف ب زبون خودمون میگم بهش😑😑😑😑

بچه هاشم ب خودش رفتن 😐😐😐 حرصم گرفت خیلی کاش مریم قدر خودشو میدونست . زن علی الان چیکاره اس?&nbs ...

هیچی اون بنده خدا سواد خوندن و نوشتن هم نداره . 

زن خوبیه ها ، من خیلی دوسش دارم چون خیلی مهربونه ولی در سطح همون علی 

2801