2777
2789
عنوان

نمیخوام شوهرم بفهمه بامامانم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 25 پست
این ربطی به تربیت نداره بچه ۴ ساله هنوز خیلی کوچیکه خیلی عادیه بخواد لج کنه غذا نخوره بریزه یا هرچی ...

منظورم اصلا این نبود من از کار اسی خوشم امد بخاطر اینکه داد میزنن سر بچه یا میترسوننش خونه مامانش نمیره

رفتار بچت طبیعیه هر بچه ای لج میکنه حالا بهترین تربیت دنیارو داشته باشی گاهی بیقراری میکنه

ما که بزرگیم گاهی بهانه گیر میشیم خودمونم نمیدونیم چرا بدخلقیم و...

واسه خونه مادرت حقیقت بگو اما نه با همه ی جزئیات بگو اخرین بار که رفتیم بچه فلان کار کرد اذیت میکنه خسته میشن منم میخوام یکم دیر به دیر برم 

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت گفت بریم خونه بابات بگو سرما خوردن بریم بچه ازشون سرما میگیره گناه داره

اخه بعدا اشتی بشه یا چیزی بهشون بگه بهتر شدین و اینا چی ک دروغم درمیاد اینطور

2803
رفتار بچت طبیعیه هر بچه ای لج میکنه حالا بهترین تربیت دنیارو داشته باشی گاهی بیقراری میکنه ما که بز ...

دقیقا منم اینو میگم ولی مامانم خودشم انگار مشکل روحی داره بچگیام بامنم رفتاراش همین بود محبتم نمیکرد فقط وقتایی ک مریض میشدم محبت میدیدم مثلا تک دخترم خیلی وقتا خودمو ب مریضی میزدم ک بهم محبت کنه و توجه کنه فکرش فقط به نمره بالا تو مدرسه بود پدرمم اخلاقش خشکه اصلا اهل محبت نیست همینا باعث شدن زود ازدواج کنم و جوونی و مجردی نکنم حالا این چرخه معیوب و میخواد منم رو بچم پیاده کنم

همینو میگم فکر خوبیه

به نظر من گفتن حقیقت بهترین کاره هر دروغی بگی تهش لو میره باجزئیات نگو کخ ۲ روز دیگه اشتی میکنید اونا خجالت زده میشن جلو شوهرت و الان تو و بچه برای شوهرت عزیزیددلخوریت با اب و تاب تعریف کنی باعث میشه اون دل چرکین بشه ازشون و مغز هیچی پاک نمیکنه

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
2804
به نظر من گفتن حقیقت بهترین کاره هر دروغی بگی تهش لو میره باجزئیات نگو کخ ۲ روز دیگه اشتی میکنید اون ...

اره فکرخوبیه باجزئیات و که عمرا بگم بیچاره اینقد شوهرم میخوادتشون و بیشتر من تمایل داره ک بریم اینطور روابطو بهم میزنم بخوام باجزئیات بگن

دقیقا منم اینو میگم ولی مامانم خودشم انگار مشکل روحی داره بچگیام بامنم رفتاراش همین بود محبتم نمیکرد ...

میدونی زمان ما اکثر مادرا این مدلی بودن بچه رو از همچی میترسوندن

۹۰ درصد بچه های دوره ما از مادر میترسیدن از بابا میترسیدن از ناظرم میترسیدن از حرف زدن با غریبه از مدیر از معلم از نون خشکی از پلیس ووووو 

این بده بچه با ترس بزرگ میشه همیشه استرس و اضطراب داره ولی براشون جا افتاده و میگن اگه اون تربیت نبود الان اینجوری بار نمیومدی

نمیدونم چی بگم حالا این نسل ما داریم با مهربانی بزرگ میکنیم اهش معلوم میشه 😅

میدونی زمان ما اکثر مادرا این مدلی بودن بچه رو از همچی میترسوندن ۹۰ درصد بچه های دوره ما از مادر می ...

کاملا درست میگی عزیزم ممنونم از وقتی که برام گذاشتی