2777
2789
عنوان

حاجتمندا میخوام به نیتتون سوره ی حشر بخونم.

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 116 پست
استارتر راجب اتفاقی که گفتم اینجا لطفا صحبت کنیم اگر موافقید ممنون

بله عزیزم.

بفرمایید

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم. بفرمایید

یه کابری دیروز گفت خانمی تو حرم امام رضا گفته بهش ۶۹تایس بخون .من ازاین خانم پرسیدم نگفت ۶۹برای چی؟گفت گفته ولی من متوجه نشدم دقیق.منم رفتم سرچ کردم دیدم ابجد اسم حضرت زینب بود.بعدگفتم تودلم که بذارم تاپیکشو ولی استقبال نشد ودلم گرفت تو دلم ب حضرت زیتب گفتم نشد...بعد گفتم بذار اخرین تلاشمم کنم کلا۱دونه تاپیکم مونده بود که شمااومدی گفتی ۴۰تامیخونی دقیقا بااون۲۹عدد شد ۶۹.چون من قبلش اون قبلی هارو نشمرده بودم.امروزم بعد نماز صبح خواب عجیبی دیدم.ان شاالله حاجت روابشید

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

یه کابری دیروز گفت خانمی تو حرم امام رضا گفته بهش ۶۹تایس بخون .من ازاین خانم پرسیدم نگفت ۶۹برای چی؟گ ...

عزیزم😢😭

اسم دختر منم زینب هست.

به نیت شفاش میخونم.

شما هم دعاش کن.🙏

ان شاءالله صاحب اسمش و امام رضا  (ع) به برکت این دهه ، هم زینب من رو  هم همه ی بیمار ها رو شفا بدن و شما هم حاجت روابشی۰🌹

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
2803
یه کابری دیروز گفت خانمی تو حرم امام رضا گفته بهش ۶۹تایس بخون .من ازاین خانم پرسیدم نگفت ۶۹برای چی؟گ ...

شما هم معلومه دلت پاکه.

برای سالم و صالح بودن پسر تودلیم هم لطفا دعا کن و عاقبت بخیریه بچه هام.🙏

شما هم معلومه دلت پاکه. برای سالم و صالح بودن پسر تودلیم هم لطفا دعا کن و عاقبت بخیریه بچه هام.🙏

محتاج دعام حتما دعامیکنم چقدر جالب که اسمش زینبه و چقدر عالی الله اکبر.ان شاالله حضرت رقیه زود واسطه بشه شفا پیدا کنه.شماام لطفا وقتی دارید ۴۰تایس رو میخونید منم دعاکنید خیر ببینید

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

محتاج دعام حتما دعامیکنم چقدر جالب که اسمش زینبه و چقدر عالی الله اکبر.ان شاالله حضرت رقیه زود واسطه ...

حتما عزیزم اگه قابل باشم.😍

ممنون عزیزم.چشم حتما😍

سلام عزیزم یه سوال داشتم ازتون ممنون میشم جواب بدید شما توبارداری های قبلیتون تویه تایپیک گفتین فولیک ۵ خوردین بچه هاتون سالمن خداروشکر ازلحاظ بیش فعالی مشکلی به وجود نیومد؟

2804
سلام عزیزم یه سوال داشتم ازتون ممنون میشم جواب بدید شما توبارداری های قبلیتون تویه تایپیک گفتین فولی ...

نه عزیزم.

۲ تا بچه هام از این لحاظ خدا روشکر مشکلی ندارن. 

بر عکس خیلی آروم هستن..سومی هم که تو راهه 

به سلامتی گلم خداروشکر...یادتون میاد چندماه قبل و بعد بارداری برااون دوتا خودردید؟

۳ ماه قبل از بارداری تا هفته ی ۱۶

2805