2777
2789
عنوان

چقدر دانشجو ها پزشکی ادا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 11926 بازدید | 292 پست
😂😂😂 مرسییییی عزیزدلم مگر اینکه معجزه بشه😂 موفق باشی💜

همچنین💕

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

دانشجو ها پزشکی میگن حسودیتون شد

چون دقیقا همین که فکر میکینن بقیه رشته ها حسودیشون میشه یا شما خاص هستید و باید حسودی کنیم 

دقیقاااااا همین مسئله است که چندش و حقیر تون میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو همین سایت بارها شده اومدن گفتن پزشک نظر بد بهمون داشت همه گارد گرفتن که پزشکا معصومن  شما توهمی هستی

ولی تا یکی میگفت مثلا استادم بهم زنگ زده میگفتن استادت هوله😂

این یه نمونه ساده از بت ساختن از پزشکا بود

عزیزم اگه همون بیوتکنولوژی نبود شما الان باید با  فلج اطفال سرو کله میزدی و هنوز ماسک‌میز ...

دانشجو پزشکی بهت تجاوز کرده؟

بعدشم خودتو نچسبون ب بقیه رشته ها شما هیچی نیستی

سر شار از عقده ای همین

2803
تو همین سایت بارها شده اومدن گفتن پزشک نظر بد بهمون داشت همه گارد گرفتن که پزشکا معصومن  شما تو ...

بعد الان میبینی ریختن این زیر تایپیک میگن حسودی تون میشه به ما ها.

همین که فکر میکنن باید حسودی کنیم دقیقا همین مسئله اوج حقارت شون نشون میده

همه ی شغلا لازمه یه کشورن کار هر کسی به نحوی داخل پیشبرد زندگی لازمه معلم  بار اموزشو شیوه زند ...

من مشکلی با جامعه پزشک ندارم.

پزشکانی که دغدغه‌ی رسیدگی به آلام انسانی دارند و از حق طبابت و  استراحت و زمان شخصی‌شون می‌زنند تا بیماری رو کمک کنند، باید بیش از پیش ازشون تجلیل بشه. 

ما با برتری‌جویی مسخره‌ای که حاصل تصمیمات احمقانه تو کشورمونه مشکل داریم. ما با شکل‌گیری انگیزه‌های عقده‌گونه برای ورود به این رشته‌ها مشکل داریم که باعث تربیت پزشک نماهایی می‌شه که جون آدم‌ها متاع دکان‌شونه مشکل داریم! 

با اینکه رشته‌های علوم پایه به عنوان استوانه‌ی پیشرفت علمی هرکشور بی‌ارج و قرب‌ترین رشته‌های کشورن و رشته‌هایی با ماهیت خدماتی در صدر توجه و استقبال ناراحتیم!

این ناراحتی‌ها منشأ دلسوزانه و اخلاقی برای کشورمون و مردم داره نه توهین و تحقیر فلان پزشک ناشناس که از قضا نقشی در شکل‌گیری این فضاحت نداره!

اگه دانشجو پزشکی بهت تجاوز کرده برو دادگاه

بدم میاد کسی توهین کنه

ما نفهمیم؟

حتما شخصیت نداری ک پسرای پزشکی سمتت نمیان بما چ

خوارتر از ادمی ک عقده هاشو تو مجازی خالی میکنه نیست

در کل رفیقم مغز واعصاب میخونه اون یکیم دانشجو روانشناسیه

خواستی ویزیت بگیر مغزتو درست کنن

روزخوش

2804
تو همین سایت بارها شده اومدن گفتن پزشک نظر بد بهمون داشت همه گارد گرفتن که پزشکا معصومن  شما تو ...

دقیقا اینجا جو بدی علیه اساتید دانشگاه هست. نمیدونم چرا واقعا

اینهمه درس خوندیم یه بار نشد ببینم استاد به کسی نظر داشته باشه خوشبختانه. از هزار تا فیل*تر رد میشن آخرم پشتشون هزار تا حرفه. البته بد و خوب همه جا هست ولی نه اینجوری که اینجا ازشون بد میگن دیگه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
آخه دلیل حرفت چیه؟! چون سرشون به کار خودشونه یا وقتی می خوان با جنس مخالف رابطه بگیرن عرق می کنن و د ...

نه اینکه فکر میکنن تافته جدا بافتن 

یا منت درس خوندن شون سرمون میذارن

باعث این نظر منه

که خداروشکر خیلیا با من هم عقیده بودن

2805

اسی من پزشکی نیسم 

درسته بعضیا اینجورین ولی همه اینجوری نیستن چرا انقد میکوبی ؟ ونم علوم پزشکیم انقد که اغراق می‌کنی شما نیست 

مغرور اولا تو هر رشته ای هست دوما جمع بستن درست نیست خیلیاشون درست رفتار میکنن 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
2801