2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم قششنگ منوو شست رو طناب اویز کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 12675 بازدید | 247 پست
زنای هرزه هم زیادن و ماشالا روز ب روز قیافه ها عجیب تر  من خودم از سر کنجکاوی نگاه میکنم  ...

وقتی یه مرد چشم پاک باشه عاشق زن و زندگیش باشه هیچ زنی نمیتونه اونو از راه به در کنه عزیزم 

خیلی وقته به این درک رسیدم که با بگیر و ببند نه کسی عاشق میشه نه پایبند می مونه نه آدم میشه پس خودم ...

درست متوجه نشدم 

ولی هر زنی روی این موضوع حساسه حتی اگ بدونه عاشقشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بحثمون شد سر اینکه شوهرم به ی دختر نگاه کرد خیلی دعوامون شددید شد خیلی توهین کرد گف از قیافت میترس ...

تا هر وقت اتيش هر دو تاتون نخوابيده حرف نزن و سنگين برخورد كن ، بعد چند روز حرف بزن و بگو ، اول صفات مثبتش رو بگو :  ( زياده روى نكن مثلا بگو خب تو تيپت به نظرم خوبه) ( نگو خيلى خوشتیپى ، هوا برش ميداره) ، وقتى نگاه ميكنى به دختر ديگه حسوديم ميشه علاوه بر اين خوب نيس به ناموس مردم خيره بشى ............

بعد اون رفتار زشتش جلو خواهرش رو به روش بيار 

بگو ، جلوى خواهرت من و خانواده ام رو بردى زير سوال ، حرمت رو گذاشتى زير پا اصلا واكنشت مناسب نبود .........

:)
چون قانون پشتشون نیس.چون پشتوانه ندارن،چون ازدواج دوم عموما بدتره. بعضیا هم از شدت علاقه

دقیقا نصف خانوم ها چون نمیتونن ثابت کنن و قانون هم میگه یا مدرک بیار یا برو سر زندگیت و الکی زندگیتو خراب نکن میسوزن و میسازن یا به خاطر بچه هایی که دارن و میدونن اگه زیر دست پدرباشن آینده خوبی پیش رو  ندارن😮‍💨

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
2803
گوشیو قطع میکردی والا بنظرم خیلی بی سیاستی کسی ک تو دعوا خیلی جیغ بزنه حتی حرفش حق باشه بازم انگار م ...

سری قطش کردم در کل میگم شوهرم کلی داد و بیداد کرد میدونن وقتی حق باش نیس اینجوری میکنه

بحثمون شد سر اینکه شوهرم به ی دختر نگاه کرد خیلی دعوامون شددید شد خیلی توهین کرد گف از قیافت میترس ...

اگه باور داری که اشتباه کرده

و اولین و بارو آخرین بارشم نیس

فکر کن اصلا وجود خارجی نداره

بزار متوجه اشتباهش بشه

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
2804

حقیقتا کمتر زنی رو می بینم توی زندگی مشترک، درک زندگی داشته باشه. 

کامنت هارو می بینی اغلب توهین، بحث، بی ادبی، پرخاشگری

آخه اینکه نشد زندگی

در مورد مسأله ای که گفتی اولین نکته اینه نباید به روی شوهرت بیاری

ببین قبح یه سری چیزا اگر ریخته بشه، دیگه طرف کم کم ابایی نداره کار بدش رو تکرار کنه.

اگر شخصیت کسی رو خورد کنی توقع نداشته باش با شخصیت باهات رفتار کنه. 

من به شوهرم همیشه میگم حتی حرف خیانت رو نمیتونم بزنم اونقدر زشته که تصورشم سخته برام من و شما اهلش باشیم. 

یا اگر موردی پیش بیاد بشنویم مردی فلان کارو کرده، سریع میگم الهی شکر شوهر من اینطور نیست. 

شاید بگی اینا خود فریبیه

نه اگر مرد شما واقعا ذره ای انسانیت داشته باشه کم کم به خودش میاد، اگر نداشته باشه با بی حرمتی هیچی درست نمیشه. حداقل جو خونه برای بچه ت سالم میمونه و خودت آرامش خواهی داشت. 

ولی تجربه ثابت کرده مرد نرمال وقتی اعتماد و احترام و محبت ببینه مث هر انسان دیگه ای حداقل سعی میکنه بهتر بشه. 

تاکید می‌کنم نذار حرمت ها بشکنه. برا همسرت حداقل مقداری شخصیت باقی بذار. من خیلی شنیدم که آقایون گفتن من هنوز خیانت نکردم زنم داره اینقدر آزارم میده. پس بذار انجامش بدم تا حداقل بگم کردم. حقمه زندگیم خراب بشه. 

بماند خیلی اوقات ما حساسیم و نگاه مرد رو اشتباه قضاوت میکنیم. انگار زندانی و اسیر دست ما هستن. بیخیال بابا

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
درست متوجه نشدم  ولی هر زنی روی این موضوع حساسه حتی اگ بدونه عاشقشه

حساس نبودن فرق داره با پذیرفتن واقعیت‌های تلخ همه حساسن اما بعضیا واقعیت وجود آدما رو می پذیرن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اگه باور داری که اشتباه کرده و اولین و بارو آخرین بارشم نیس فکر کن اصلا وجود خارجی نداره بزار متو ...

همین تصمیمو گرفتم بود و نبودش برام مهم نیس دیگه

2805
حساس نبودن فرق داره با پذیرفتن واقعیت‌های تلخ همه حساسن اما بعضیا واقعیت وجود آدما رو می پذیرن

هنوز نتونستم بپذیرم با اینکه خیلی وقته حقیقتو میدونم

در ضمن اینقدر بهش اعتماد به نفس نده

وقتی هی دنبال این باشی به کسی نگاه نکنه یعنی چسبیدی بهش دیگه

اون بیشتر خودشو میگیره. انسان ها اغلب همینن. 

بیخودی گنده ش نکن بابا

بیخیااااال

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
ن وسط خیابون برو دست شوهرت رو بگیر و بندازش تو بغل دختره و بگو برید خوش باشید منم تو خونه منتظرتم عش ...

نه اسکلم مگه خودم اینکارو کنم فکر کنم شما اینکارو کنی وقتی میخندی و جوک درمیاری از هیز بازی بعیدم نیست که دفعه سوم همچین پیشنهادی به شوهرت بدی درضمن به شما ارتباطی نداره دلم خواست ریپ میزنم نخواستم نمیزنم برای بقیه تعیین تکلیف نکن

2801