2777
2789
عنوان

میگرن درمانی داره؟کسی تجربه داشته؟؟🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 66 پست
اتفاقا هروقت سردرد دارم می گم دلم میخوادهمون موقع سرد ردبرم طب سوزنی

برو حتما انشاالله خوب میشی شوهرم می‌گفت اصلا حس نمیکنی سوزنارو و احساس درد جای سوزن حس نمیکنی بخدا یاد قبلنای شوهرم می افتم خیلی براش ناراحت میشم چقدر زجرکشید 

برو حتما انشاالله خوب میشی شوهرم می‌گفت اصلا حس نمیکنی سوزنارو و احساس درد جای سوزن حس نمیکنی بخدا ی ...

خداخیرت بده که گفتی انشالله همیشه تن خودتون وعزیزانتون سالم وتندرشت باشه ولحظه ای خنده ازلبتون نیفته 

من ۱۰ساله هرروز سردرددارم بعضی روزابه مسکن وشیافم جواب نمی ده خ اذیت شدم حتما می رم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداخیرت بده که گفتی انشالله همیشه تن خودتون وعزیزانتون سالم وتندرشت باشه ولحظه ای خنده ازلبتون نیفته ...

برو عزیزم تا کی زجر بکشی همسر من ماشاالله هیکلش مثه پهلوناست کشتی گیره ولی این میگرن لعنتی از پا مینداختش مثه بچه ها گریه میکرد الان خدا رو شکر خوبه من تاپیکا رو کامل نخوندم اونایی که لازم دارن رو تگ کن ببینن خوب شدی برا خوشبختیم و سلامتی همسرم دعا کن یه کم قلبش تازگیا ناراحته

2803
برو عزیزم تا کی زجر بکشی همسر من ماشاالله هیکلش مثه پهلوناست کشتی گیره ولی این میگرن لعنتی از پا مین ...

انشالله خدا سلامتی بده به خودت و شوهرت عزیزم خوشبخت باشین انشالله