2777
2789
عنوان

خانوما همونم ک گفتم تو عقد حامله شدم تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 16353 بازدید | 567 پست
شوهرم خوبه ینی خوبیاش بیشتر از بدیاشه .. اوایل جنگ و دعوا زیاد داشتیم ولی الان نه انقدم ذوق داره و ب ...

پس تمومه اصلا به حرف مامانت گوش نده یه کامنت بالاتر گذاشتم ک دختر همسابه مون چ عواقبی داشت براش

زودتر عروسی بگیر اگه میتونی

اگرم نمیتونی فدای سرت دخترخاله م گمونم ۵ ماهش بود زیر لباس اصلا شکمش مشخص نبود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

اینکه پرسیدن نداره خب کاملاً مشخصه بچه رو باید نگه داری و عروسی بگیری بری سر خونه زندگیت

یعنی چی که مامانت میگه منو سرافکنده کردی چه سرافکندگی ؟

اگر قراره اینجوری آبرو بره که دیگه رفته چه سقط بکنی چه نکنی هم خانواده خودت هم خانواده شوهرت فهمیدن که تو توی عقد باردار شدی و سقط کردن یا نکردن تو این قضیه تاثیری نداره

بعد به این فکر کن که اگر سقط کنی اونم بدون اینکه شوهرت و خانواده‌اش بفهمن تازه میشه اول جنگ و دعوا و دردسر حتی ممکنه کار به طلاق بکشه بعد اون موقع که طلاق می‌گیری  برای مامانت سرافکندگی نیست 

بیخیال بابا برین سر خونه زندگیتون بچه‌ام نعمت خدا بوده و باید مثل تخم چشم ازش نگهداری کنی خیلی‌ها چشم انتظار این نعمتی هستند که خدا به تو داده مطمئن باش کلی رحمت هم با خودش میاره حتی یه درصد هم به سقطش فکر نکن که ممکنه خدا نعمتش رو ازت بگیره 

به مامانت چه مربوووط؟

متاسفم براش. 

بهش بگو رنگ موی عروسیم مهمتره یا بچم؟  بگو اگر سقط کنم دیگه نازا شم تو میخوای جا من حامله شی باز؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
2804
بچه فقط مال من نیست باباشم حق داره تصمیم بگیره از سقط حس بدی دارم .. از اون طرفم مامانم میگه تا عروس ...

رنگ مومگه مهمه؟

والا عروس با موی مشکی خیلیم قشنگتره

من خودم عروسیم موهامک رنگ نکردم

مامانت بی منطق حرف میزنه.یعنی یه رنگ مو از جون یه ادم ارزشش بیشتره.؟

دوماه دیگه عروسیته الانم یک ماهته.توی عروسیت ۳ ماهته

تو ۳ ماهگی هم شکم بالا نمیاد اصلا

خب تا عروسیت که ۴ماهه میشی اونوقت شکمت میاد جلو ک🤔🤔🤔 عزیزم از نظر قانونی و شرعی مادرت اجازه اینو ...

شکم من هنوز معلوم نیست هنوز مادرشوهرم اینا نمیدونن جمعه هم خونشون بودم😁

2805
پس تمومه اصلا به حرف مامانت گوش نده یه کامنت بالاتر گذاشتم ک دختر همسابه مون چ عواقبی داشت براش زود ...

اره من حتی جاریمم بچه دار نمیشده برادرشوهرم میخواسته روش زن بگیره حتی خواستگاری هم رفته بوده جاری هم با مادرش کلی دوا و دکتر رفته و حتی باورت میشه التماس یه زن سید افغان کرده؟؟ که اخرش بچه دار شده

عروس حق هر دختریه

زنده بودن و زندگی کردن هم حق هر جنین هست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
2801