2777
2789
برا من دعا کن مژه خوشکل  یک مشکلی دارم دعا کن چیزی نباشه

به نیت حل مشکلت و آرامش و خوشبختیت نذر امام‌زمان آیت الکرسی میخونم ☺️ 

خوشگلا میشه لطفا برای سلامتی مادر پدرم صلوات بفرستین ☺️ به نیت خوشبختیم و آرامش دل و زندگیم در کنار خانواده پنج نفرم چی میفرستی 🤩خدایا شکرت بهترینا همیشه مال منه 😍من آدمیم که از خوشحالیه بقیه خوشحال میشم حتی اون آدمی که باعث ناراحتیم شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نیت حل مشکلت و آرامش و خوشبختیت نذر امام‌زمان آیت الکرسی میخونم ☺️ 

مرسی بیبی 🫂🥲💋

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
تو هم لطفا برای من دعا کن که بدجوری گرفتارم. لطفا از ته دلت دعا کن😭

به نیت رفع گرفتاری و آرامش دل و زندگیتون و خوشبختی تون نذر امام زمان براتون آیت الکرسی میخونم ☺️ 

خوشگلا میشه لطفا برای سلامتی مادر پدرم صلوات بفرستین ☺️ به نیت خوشبختیم و آرامش دل و زندگیم در کنار خانواده پنج نفرم چی میفرستی 🤩خدایا شکرت بهترینا همیشه مال منه 😍من آدمیم که از خوشحالیه بقیه خوشحال میشم حتی اون آدمی که باعث ناراحتیم شده
2803
حتما چشم ممنونم

دل پاکی داری که دعاهات میگیره مطمن باش خدا بهترشو برات کنار گذاشته 😊

برای حاجتت ۵۰ تا صلوات میفرستم هر چند که من دعام نه واسه خودم میگیره نه دیگران 😅 

تونستی منم دعا کن کنکورمو اون چیزی که میخوام قبول شم عاقبت به خیر شم ❤🙏

دل پاکی داری که دعاهات میگیره مطمن باش خدا بهترشو برات کنار گذاشته 😊 برای حاجتت ۵۰ تا صلوات میفرست ...

❤️😍 عزیزدلمی حتما گلم

ممنونم ازت لطف کردی خانمی

چشم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804

سلام عزیزم از روزی که تو تاپیک دعای دسته جمعی تون شرکت کردم دارم نشونه هایی از برآورده شدن حاجتم میبینم و کلی بهم انرژی داده، مطمئن باشین این انرژی خوبی که به بقیه انتقال دادین چند برابرشو خدا به زندگی تون برمیگردونه❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
سلام عزیزم از روزی که تو تاپیک دعای دسته جمعی تون شرکت کردم دارم نشونه هایی از برآورده شدن حاجتم میب ...

سلام

قربونت برم من

الهی شکر

@mlita91   عزیزممم بیااا بببین حس خوب 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام قربونت برم من الهی شکر @mlita91   عزیزممم بیااا بببین حس خوب 😍

سلاممممم نمیدونی چقدرررررخوشحال شدم واسه شون😍😍

ازبس شماخوش قلب ومهربونی نون بربری ناز💕

خدای من خیلی بت ایمان دارم میدونم صدام و میشنوی ازت میخام این و توهمین امسالی من تاپیک حاجت روایی نون بربری روببینم**خدایا این خواسته مو ازت میخااااام هااااااا!! الهی آمین ب حق رب العالمین**

درخواست کسی و قبول نمی کنم"
سلاممممم نمیدونی چقدرررررخوشحال شدم واسه شون😍😍 ازبس شماخوش قلب ومهربونی نون بربری ناز💕 خدای من ...

عزیزدلمییییی

منم همچنین 🥺🥺✨کاش همه اینطوری بیان بگن

😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
عزیزدلمییییی منم همچنین 🥺🥺✨کاش همه اینطوری بیان بگن 😍😍😍

انشاءالله همه حاجت روابشن**

شماهم همچنین**باورکن من موقع تاپیک حاجت روایی ت ببینم حتم دارم مث ابربهارگریه کنم ازخوشحالی😅😅 

خیلی امیددارم شماحاجت روامیشی خیلی،،انشاءالله خداامیدم و ناامیدنمیکنه ❤

انشاءالله همه حاجت روابشن** شماهم همچنین**باورکن من موقع تاپیک حاجت روایی ت ببینم حتم دارم مث ابربه ...

عزیزدلمییی

ممنونم از لطفت اگه بشه اولین نفر به شما میگممم

جدیدا واقعا ناامید شدم آخه مثلا دوستمون sssui اخرش چییی شد 🥲💔 اونهمه ختم و فلان

خیلی ناراحت کنندس 🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزدلمییی ممنونم از لطفت اگه بشه اولین نفر به شما میگممم جدیدا واقعا ناامید شدم آخه مثلا دوستمون ...

انشاءالله که حاجت روامیشی💕

همه که یک جورنیستن!! شک نکن همیشه موقع دعاکردن تصورش کن که ب خواسته ت رسیدی!! الهی آمین

2801