بنظر من مكعبي خورد نكن شيك نميشه
فيله هاي مرغ بگير هركدومو نصف كن ،،،
چندتا بال و گردن بنداز تو فسنجون ك مزه گوشت بگيره
اون فيله ها رو اخراي پخت نصفشون رو بريز توش نصفشون رو نگه دار تا بهت بگم
خود فسنجون رو هم ك حتمن پياز رنده كن و گردوي خيلي خيلي له و رب انار زياد و ي قاشق رب گوجه
حتمن بيسكوييت مادر (فقط مادر) رو چن تاشو خورد كن خوب و اخراي پخت بريز توش
نميدوني چقد ري ميكنه
بعد ك شكررو ريختي (حتمن ي ذره نمك هم بزن) گردن و بالها رو در بيار از توش
حالا وقتي كشيدي چن تا فيله بذار روش و خلال پسته بريز روش