2737
2734
عنوان

بهترین روش پخت فسنجون

1078 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیز من فردا شب مهمونی دارم و قصد دارم فسنجون درست کنم ( معمولا برای مهمونی درست نمی کنم چون ذائقه ها متفاوته. اما الان قصد دارم برای فردا شب درست کنم من معمولا تو فسنجون رب گوجه نمیزنم اما چند تا دستور دیدم میزنن می خواستم نظرتون رو در مورد روش پخت یه فسنجون خوشمزه و مجلسی بدونم در ضمن قصد دارم با سینه مرغ که به قطعات مکعبی خردشون کنم درستش کنم ...ممنون از دوستانی که پاسخ میدن و تجربه هاشون رو در اختیارم میذارن.

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1351242/%d8%af%d9%88%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%b2%db%8c%d8%b2%d9%85-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%85-%d8%af%d9%84%d9%85-%d9%87%d9%88%d8%b3-%d9%81%d8%b3%d9%86%d8%ac%d9%88%d9%86-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%87-%da%a9%d9%87-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%87-%d8%a8%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%af%d9%85-%d8%a8%d8%b1%d8%b3%db%8c%d9%86

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

من توفسنجونم حتمارب میزنم خوش رنگترمیشه.حالاشمابرای مهمون میخوای بهتره پیازرورنده ریزبزنی وسرخش کنی وربت روهم به پیازت که سرخ شده اضافه کنی.کمی تفت که دادی به فسنجونت اضافه کنی

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...
2731

بنظر من مكعبي خورد نكن شيك نميشه


فيله هاي مرغ بگير هركدومو نصف كن ،،،

چندتا بال و گردن بنداز تو فسنجون ك مزه گوشت بگيره 

اون فيله ها رو اخراي پخت نصفشون رو بريز توش نصفشون رو نگه دار تا بهت بگم 



خود فسنجون رو هم ك حتمن پياز رنده كن و گردوي خيلي خيلي له  و رب انار زياد و ي قاشق رب گوجه 



حتمن بيسكوييت مادر (فقط مادر) رو چن تاشو خورد كن خوب و اخراي پخت بريز توش 



نميدوني چقد ري ميكنه


بعد ك شكررو ريختي (حتمن ي ذره نمك هم بزن) گردن و بالها رو در بيار از توش 



حالا وقتي كشيدي چن تا فيله بذار روش و خلال پسته بريز روش

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

حتمن روي فسنجونت هم فيله هاي سرخ شده باشه


راستي فيله هاتو مرينت(مزه دار)كن و سرخ كن 


اينجوري يه درصد كسي فسنجون دوس نداشته باشه

فيله هاي روش رو ميخوره

غلظت فسنجون مجلسي بايد اينقد باشه ك فيله ها و خلالها توش غرق نشن

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
2738

سمیه رب زیاد نزنی! در حد یه قاشق چایخوری سر خالی . زیاد بشه رنگش غالب میشه بد میشه. ضمنا من فسنجون رو با رون مرغ فقط دوست دارم. چرا سینه مکعبی😡😡 بیام بزنم تو مخت😡😡اصلا من نمیام😤😂😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

این فسنجون یه قاشق چایخوری رب داره الان خوندم بارون مرغ درست میکنی😊  بهتر. توش هم شکر نریز .ملس درست کن شکر رو بیار رو میز هر وی دوست داشت برای خودش اضافه کنه من که متنفرم از فسنجون شیرین
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سمیه رب زیاد نزنی! در حد یه قاشق چایخوری سر خالی . زیاد بشه رنگش غالب میشه بد میشه. ضمنا من فسنجون ر ...


😅چشم رب زیاد نمیزنم...منم مزه تقریبا ترش دوست دارم و هر وقت درست کردم بدون یه دونه شکر بوده ...خودم که اصلا سینه مرغوب دوست ندارم نمیدونم چرا همچین قصدی داشتم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز