2777
2789
عنوان

خواهرانه /مادرانه منو راهنمایی کنید ترو خدا خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 63 پست
من الان حالم خیلی بهتر شده قبلا خیلی داغون تر بودم یبار بلاکم کرد زنگ زدم پسر خالش افتادم گریه بعد&n ...

بببخشدااااا اما اینا دیگه چه اشغالایی هست وای وای وای واااااای تا این حدبهت توهین کردن باز باپسره حرف میزنی😳😳😳😳😳

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
به حرفای ایشون گوش نده احتمالا کم سن ساله 

قربونت برم میدونی چیه این اقا با مادر من اشنا شد با خاله پدرم با عمم با همه من واقعا عابروم رفت بعد مشکل اینه ک با عموم همه اشنا شده بعد من چون بچه طلاقم مادرش بهم گفت ک دست از سر پسرم بردار در صورتی ک خدا شاهده من حتی یبارم از این اقا پولم نگرفتم تازه من بعضی وقتا براش شارژ میزدم این اقا چون رفت سر کار خودش گم کرد بعد پسر خالش بهم میگفت با این شرایطی ک تو داری* یعنی چون مادر ندارم و طلاق گرفته * میگفت با این شرایطی ک تو داری ما چطور تو قبول کنیم بچه ناف تهرانم نیستی اخه بیایم بگیم تو کی ؟ منظور شاین بود وقتی سر شناس نیستید ما چطور با شما وصلت کنیم در صورتی ک خودش شاگردی میکنه داخل ی مغازه گل فروشی بعد از بابا من بنز میخواستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ایشون خودش راه درست رو میدونه ... لازمه ی نفر بزنه تو گوشش تا از خواب بیدار بشه ... نصیحت بدرد ...

یعنی باید دختر بنده خدارو تشویشق کنیم بیفته دنبال پسری که  پست رزل کثیفه 😳

بببخشدااااا اما اینا دیگه چه اشغالایی هست وای وای وای واااااای تا این حدبهت توهین کردن باز باپسره حر ...

بخدا واسه همینه اینقدر تو زندگیم اذبت شدم واقعا مادرانه نصیحتم کردی مرسی فدای قلب مهربونت شم

2803
قربونت برم میدونی چیه این اقا با مادر من اشنا شد با خاله پدرم با عمم با همه من واقعا عابروم رفت بعد ...

عزیزم چند سالته

یعنی باید دختر بنده خدارو تشویشق کنیم بیفته دنبال پسری که  پست رزل کثیفه 😳

این خانم افتاده دنبال اون پسر خانم محترم کجای کاری ؟؟؟ حالت خوبه ؟؟؟ ۲، ۳ روز ی بار زنگش میزنه با احساساتش بازی میکنه ایشونم جوابشو میده و منتظره ببینه میاد خاستگاریش یا نه ...‌ و نمیتونه با خودش کنار بیاد که جوابشو نده ...

من کم سن و سال نیستم ولی شما انگار تو خواب خرگوشی هستی 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲
بخدا واسه همینه اینقدر تو زندگیم اذبت شدم واقعا مادرانه نصیحتم کردی مرسی فدای قلب مهربونت شم

قربونت برم عزیزدلم دخترخوبم  این پسربدبختت میکنه خدا خیلیییی دوستت داره که داره جدات میکنه این پسر داره باهات بازی میکنه میفهمی من فهمیدم دقیق

2804
قربونت برم عزیزدلم دخترخوبم  این پسربدبختت میکنه خدا خیلیییی دوستت داره که داره جدات میکنه این ...

فردا بهش زنگ میزنم میگم دیگه باهام تماس نگیره و واقعا تموم شه بنظر خودمم اگه منو میخواست هیچ وقت نمیزاشت من و از دست بده و بره دیر با زود  ازدواج میکنه و این وسط من باز ضربه روحی میخورم 

دورت بگرم دختربزرگ من 21سالشه دختر گلم حرفای من مادرو گوش کن بخدا خوبیتومیخام

رو چشم انشالله خدا حفظتون کنه واسه بچه هاتون اینقدر روشن فکر و فهمیده هستید انشاالله همیشه سلامت باشید 

2805
فردا بهش زنگ میزنم میگم دیگه باهام تماس نگیره و واقعا تموم شه بنظر خودمم اگه منو میخواست هیچ وقت نمی ...

بله صدرصد مطمعن باش توهم سنی نداری مطمعن باش بهترینها درانتظارته خططو عوض کنه گلم  

رو چشم انشالله خدا حفظتون کنه واسه بچه هاتون اینقدر روشن فکر و فهمیده هستید انشاالله همیشه سلامت باش ...

من دخترم با پسری اشنا شد  دو سه ماه بعدش اومدن باخانوادش منت دخترمو کشیدن وبردنش  این اقا نمیخادت

2801