بچه ها شوهرم تو راه آهن چند وقتیه سرکار شغلش هم خوبه ولی حقوقش کلا 14تومنه ک ما کلی قسط داریم ساعت کارش 12 ساعت کار 24 استراحت برا اون تایم ب نظرتون چیکار کنه بچه ها اگه تجربه ای دارین لطفا بگین مخصوصااااا اونایی ک شوهرتون تو راه اهن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونی ی مشکل بزرگ داره ک اهل ریسک نی وگرنه 200 ملیون پول جور کردم ک رو طلا سرمایه گذاری کنم نمیزاره
خب اگه اون ۲۰۰ میلیون براتون اونطوری اهمیت نداره و واقعا نیاز خیلی خیلی جدی ندارید ، اگه دوست داشتید سرمایه گذاری کنید حالا رو طلا ، ولی خب ممکنه الانا و تو این روزا طلا ارزون بشه هی نمیدونم باز . ولی باید یکم قبلش اطلاعات جمع اوری کنید و ببنیدی چب بهتره واسه سرمایه گذاری . یا حتی اگه خواستید میتونی کل ۲۰۰ میلیون رو واسه این کار و سرمایه گذاری کردن ندید .
بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️
خب اگه اون ۲۰۰ میلیون براتون اونطوری اهمیت نداره و واقعا نیاز خیلی خیلی جدی ندارید ، اگه دوست داشتید ...
نظر شما چیه؟ من تا برج 8 نیازی ب اون پول ندارم و اینکه اصلا سر درگمم نمیدونم چیکار درسته؟ نظز خودم بودم طلای ابشده بخرم. برای بازار کار رو چی سرمایه گذاری کنم ک بازدهی خوبی داشته باشه