2777
2789
عنوان

سمینارهای مادر کافی (رایگان)

475 بازدید | 19 پست

تیم کلینیک مشاوره نی نی سایت مجموعه سمینار های مادر کافی را بصورت رایگان برگزار می کند.
این سمینار ها تحت عنوان مادر کافی است که هر کدام از آنها به بررسی یک موضوع می پردازد...
عنوان سمینارها و زمان و مکان آنها را می توانید از سایت و شبکه های مجازی نی نی سایت دنبال کنید..

به دعوت  مرکز خرید پالادیوم سمینار و کارگاه های زیر در ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد:

1- سمینار مادر کافی(آیا مادر خوبی هستم؟)
 تاریخ:   ساعت 11 الی 15 (همراه با جلسه پرسش و پاسخ)

سخنرانان:
- علیرضا صدیق منش.روانشناس، مدیر کلینیک مشاوره نی نی سایت
- نوشین مجلسی.روانشناس عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، مشاور کلینیک نی نی سایت
--فائزه دشتی.روانشناس. مشاور کلینیک نی نی سایت

2-مسابقه مغز برتر به همراه سمینار تقویت مغز کودک و نوجوان
 با همکاری مرکز پژوهشی علوم اعصاب شناختی رفتار، دانشگاه شهید بهشتی ساعت 11 الی 15

سخنرانان:
- سمیرا یزدانی، دکتری روانشناسی ف مشاور کلینیک نی نی سایت

3- مادر کافی(سفر پر ماجرای کودک) رشد کودک بدو تولد تا6سالگی
 تاریخ ساعت 11 الی 15 (همراه با جلسه پرسش و پاسخ)
سخنرانان:
--فائزه دشتی.روانشناس. مشاور کلینیک نی نی سایت

4- کیفیت زندگی( ارتباط با کیفیت با خود و دیگران، یافتن معنی در زندگی) همراه با بخش تعامل با نوجوان)
ساعت 11 الی 15
سخنرانان:
-علیرضا صدیق منش. روانشناس مدیر کلینیک مشاوره نی نی سایت
-زهرا رمضان نیا، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی کودک و نوجوان و مشاور کلینیک نی نی سایت

مکان : فود کورت مرکز خرید پالادیوم، طبقه GB

با سلام
من علیرضا صدیق منش هستم مدیر کلینیک مشاوره نی نی سایت
اگر نسبت به موضوع های سمینار و کارگاه ها سوالی دارید من در خدمتتون هستم.
زیر همین پست لطفا نظر بدید و سوالاتتون رو بپرسید.

با سلام و احترام ؛

جناب استاد صدیق منش ، ضمن تشکر از لطف شما در برپایی این سمینارهای مفید، کاش امکان داشت که سمینارها رو به صورت وبینار برگزار بفرمائید تا دوستان شهرستانی و باردارانی که اصلا امکان حضور ندارند هم از مطالب مفیدتون استفاده کنند ...

و یا حداقل فیلم این سمینارها در اختیار دوستان قرار بگیره...

ارنی کسی بگوید که ترا ندیده باشد... تو که با منی همیشه، چه تری چه لن ترانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام
تشکر از لطف شما
و ممنون بابت پیشنهاد هوشمندانه
حتما در برنامه هامون داریم که همه بتونن یه جورایی استفاده کنن
از طرفی خبر های خیلی خوب دیگه ای هم در راهه
مثل :
فایل های صوتی آموزشی که در کانال به زودی قرار می گیره
فیلم های آموزشی
 برنامه لایو در اینستاگرام که هم موضوع مطرح می کنم هم پرسش و پاسخ
و ....
به زودی اخبار خوب رو دریافت خواهید کرد...

با سلام و خسته نباااشید 

من چندین مورد از سمینارای جناب دکترو شرکت کردم , واقعا کلام گیرااایی دارن و برای من به شخصه بسیار بسیار مفید بووودن 

امیدوارم بتونم سمینار مادر کافی رو هم شرکت کنم و مثل دفعات قبل استفاده کنم 

آقای دکتر ممنون و خسته نباشید بابت این همه انرژی و وقتی که میزارید و به امید موفقیت های روز افزون شما .

سلام و عرض ادب و احترام.

بسیار خرسندم از اینکه مجدد سمینار برگزار کردین.

سمینارهای اقای صدیق منش از جمله مفیدترین سمینارهایی هستش که شرکت کردم به زبان ساده ،فوق العاده کاربردی و عالی و اینکه  جو بسیار دوستانه ای داره. مهمتر از همه اینکه بعد از سمینار غیر از استفاده های علمی انرژی مثبت سمینار واقعا حس و حال خوبی به ادم میده.

امیدوارم بتونم سمینارهای جدید رو هم شرکت کنم.

سلام

آیا امکان شرکت با کودک هست؟ پسر من 13 ماهش هست. 

و اینکه اگر امکانش نیست، میشه فقط سمینارهای 5 شنبه ها رو شرکت کنم؟ یا اینکه باید همه رو با هم شرکت کنیم. 

نیاز به ثبت‌نام قبلی هست؟ جایی لینکش رو ندیدم. 

با سپاس از راهنماییتون 

سلام

من در سمیناری که برای کودکان بیش فعال بود شرکت کردم، و نکاتی که شما ذکر کردید، با اینکه بچه ی بیش فعال ندارم،اما در کنترل شیطنت کودکانم خیلی کمکم کرد، حتی استفاده نکردن از خمیر دندان هی رنگی، اطلاعات بسیار به روزی در اختیارمون گذاشتید،در کارگاه کنترل خشم شما،به خودم خیلی کمک شد،شناخت خشم فروخورده،در کل بی نهایت ازتون ممنونم،ای کاش سمینار های متوالی و مداوم برگزار کنید.با سپاس

مادر فرزندی 5 ماهه هستم آیا می تونم با فرزندم بیام؟ و اینکه من اول راه هستم می خواستم بدونم که این س ...

سلام 

بله تشریف بیارید

حتما هدف اصلی این سمینار اتفاقا همین هستش

اگر چه همه مادرها و افرادی هم که در فکر بارداری هستن می تونن از این سمینار استفاده کنن

سلام آیا امکان شرکت با کودک هست؟ پسر من 13 ماهش هست.  و اینکه اگر امکانش نیست، میشه فقط سمینا ...

سلام 

بله می‌تونید فرزندتون رو هم بیارید

نیاز به ثبت نام نیستش 

سمینار این پنجشنبه بخش مسابقه به دلیل سن کودکتون برای شما کاربردی نداره ولی بخش سخنرانیش می‌تونه جذاب باشه و آموزش های خوبی بده 

در مورد تقویت مغز کودک و نوجوان

اما سمینار یکشنبه هفته اینده ادامه مادر کافی

و سمینار پنجشنبه هفته بعد که موضوعش کیفیت زندگی هستش خیلی می‌تونه کمک کننده باشه 

سلام و عرض ادب و احترام. بسیار خرسندم از اینکه مجدد سمینار برگزار کردین. سمینارهای اقای صدیق منش ا ...

سلام 

سپاس از محبت شما 

امیدوارم سمینار های بعدی رو‌هم بتونید شرکت کنید 

با سلام و خسته نباااشید  من چندین مورد از سمینارای جناب دکترو شرکت کردم , واقعا کلام گیرااا ...

سلام 

ممنون از فیدبک مثبتی که دادید

باعث‌خوشحالی من هستش که این تجربه وجود داشته 

به امید دیدار در سمینارهای جدید