یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم مذهبیم،ولی اتفاقا عروسی و جشن های دیگه رو خیلی دوست دارم حتما شرکت کنیم،چون واقعا خوش میگذره همه فامیل و میبینیم و گپ میزنیم و میخندیم خیلی خوش میگذره،شما هم بگو خوش رفتاری و اخلاق خوب با خانواده بیشتر از عبادت خداوند مهمه،اینکه همش بخای خونه بلشی و تو مراسم ها شرکت نکنی اصلا از منظر اسلام و خدا پسندیده نیس
منم دوست ندارم گناه کنم ولی واقعا خیلی سخته عروسی نرم ،انگار همه ی فامیل با ما قهر میشن ،حالا دخترخا ...
منم همین و میگم،چند بار ک تو مراسم ها شرکت نکنید کلا طرد میشید و این واقعا سخت و بده،کلا سعی کن با زبون خوش نرمش کنی،بهش بگو اصلا اسلام اینجور رفتارهای افراطی رو رد کرده،بگو برای صله رحم و روحیه خوب خودت حتما احتیاج داری تو همه مراسم ها شرکت کنی،فقط زبون خوش جواب میده
[QUOTE=335864539]منم همین و میگم،چند بار ک تو مراسم ها شرکت نکنید کلا طرد میشید و این واقعا سخت و بده،کلا سعی کن با همینطوره همه با من قطع رابطه می کنن