2777
2789
عنوان

خانم های طلبه و خیلی مذهبی یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 46 پست

فکر کردم تازه عروسی. ولی ظاهراً بچه هم داری. پس اولین بار نیست که به یه عروسی که رقص و آهنگ داره دعوت شدیم پس مشخص که مشکل شوهرت آهنگ و رقص نیست. 

خودتم حتما میدونید مشکلش چیز دیگه ای هست و اینو فقط بهانه‌کرده

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مذهب که میگه به حرف شوهرت گوش بدی ،در عوض جات تو بهشته البته اگه دعوا راه نندازی و غر نزنی. درد ...

کادو رو میده بقیه ببرن ،واقعا هم دردش یه چیز دیگه اس ،هر وقت مذهب به نفعش باشه ازش استفاده می کنه وقتی هم نباشه نادیده می گیره 

چه جوری قانعش کنم میگه آهنگ و رقص حرامه 

خب راست میگه آهنگ و رقص حرام هست .

ازش تشکر کن به خاطر اینکه مراقبت هست که گناه نکنی .

ولی در دین هم هیچ اجباری نیست 

بگو نمی رقصی .

و اونم می تونه تو ماشین بشینه.

2803

منم مذهبیم،ولی اتفاقا عروسی و جشن های دیگه رو خیلی دوست دارم حتما شرکت کنیم،چون واقعا خوش میگذره همه فامیل و میبینیم و گپ میزنیم و میخندیم خیلی خوش میگذره،شما هم بگو خوش رفتاری و اخلاق خوب با خانواده بیشتر از عبادت خداوند مهمه،اینکه همش بخای خونه بلشی و تو مراسم ها شرکت نکنی اصلا از منظر اسلام و خدا پسندیده نیس

کادو رو میده بقیه ببرن ،واقعا هم دردش یه چیز دیگه اس ،هر وقت مذهب به نفعش باشه ازش استفاده می کنه وق ...

اکثرا همینطوری هستیم . متاسفانه تو دین و مذهب سلیقه ای عمل می کنیم.

ببین دردش چیه اونو حل کن .

منم مذهبیم،ولی اتفاقا عروسی و جشن های دیگه رو خیلی دوست دارم حتما شرکت کنیم،چون واقعا خوش میگذره همه ...

منم دوست ندارم گناه کنم ولی واقعا خیلی سخته عروسی نرم ،انگار همه ی فامیل با ما قهر میشن ،حالا دخترخاله ام هیچی عروسی برادرامو چیکار کنم عروسی خواهرزاده هامو چیکار کنم 

2804
چه جوری قانعش کنم میگه آهنگ و رقص حرامه 

بگو نمیرقصم 

شما تلوزیون نمیببنید ، اهنگ های تلوزیون که برای سریالاست یا چ میدونم برنامه هاست به گوشتون نخورده یعنی تاحالا 

اونام اهنگه دیگه 

کادو رو میده بقیه ببرن ،واقعا هم دردش یه چیز دیگه اس ،هر وقت مذهب به نفعش باشه ازش استفاده می کنه وق ...

می تونی بگی حق داری موسیقی حرام هست ولی چاره ای نیست نمیشه قطع رحم کرد چون اون گناه بزرگتریه .

بگو لباس پوشیده می پوشی و نمی رقصی 

اونم می تونه فقط وقت صرف شام بیاد تو سالن .

منم دوست ندارم گناه کنم ولی واقعا خیلی سخته عروسی نرم ،انگار همه ی فامیل با ما قهر میشن ،حالا دخترخا ...

منم همین و میگم،چند بار ک تو مراسم ها شرکت نکنید کلا طرد میشید و این واقعا سخت و بده،کلا سعی کن با زبون خوش نرمش کنی،بهش بگو اصلا اسلام اینجور رفتارهای افراطی رو رد کرده،بگو برای صله رحم و روحیه خوب خودت حتما احتیاج داری تو همه مراسم ها شرکت کنی،فقط زبون خوش جواب میده

2805
فکر کردم تازه عروسی. ولی ظاهراً بچه هم داری. پس اولین بار نیست که به یه عروسی که رقص و آهنگ داره دعو ...

شوهرم تازگیا رفته حوزه ثبت نام کرده از وقتی رفته این حرفا رو میزنه وگرنه قبلش از این خبرا نبود 

2801