به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
ولی همین که تو فکر میکنی از یه متولد ۸۵ از بحث ازدواج عقب افتادی مشکل داری
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم متولد ۸۵ و متاهلم بخدا اگه ازدواجم دست خودم بود تا ۲۵ سالگی ازدواج نمیکردم الانم که دیگه هرکی شوهر داره انگار گنج پیدا کرده هرکیو تو اینستا میبینی یه شوهر گرفته دستش و بلاگر شده فامیلای ما هرکی ازدواج کرد بلاگر شد
چون برنامه مشخصی ندارن. حال درس خوندن ندارن. حال اینکه یه هنر یا فنی یاد بگیرن هم ندارن.
من زود ازدواج کردم ولی کنکور دادم دانشگاه رفتم همچنان برای استخدامی و ارشد میخونم و از ازدواجم پشیمونم ولی بخاطر خانواده ام جرئت ندارم بگم طلاق میخوام و نمیخوامش