2777
2789

داریم مشاوره طلاق میرم . من مرخصی گرفتم اومدم اینجا . حال بماند چقدر به خودم رسیدم . شرتکه و تاپ و بافت مو و آرایشو.  همسرم ۱ ماه ندیدم . اون میخاد جدا بشه . امروز اومدم به امید اینکه .باهم باشیم.  ننه ای ج ** . خودش که خوابیده . مامانشم بالا سر پسرش نشسته . تا من مبادا پیش همسرم بخوابم . برم تو اتاق بخوابم ... خدا ازشون نگذره . خیلی بغضم گرفته .. تازه امروز حالم خراب بود قبل بیمارستان رفتم سرم زدم  تا ببینمش . دوست دارم مامان ج ***ه بی هم چیزشو بکشم . زنیکه خراب 

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
ولی مشکل با رابطه جنسی حل نمیشه

درسته ولی من سنم کمه نیاز دارم . به نظرم . خیانت به امثال این بی پدرا واجبه

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
2804
2805
والا امیدوارم ناراحت نشی ولی وقتی دیدت به مادرش اینه ، بعیده تفاهم و زندگی پایداری بتونید بسازید&nbs ...

ببین . الان اعصابم خورده. نزار تعلیق بشم آفرین برک جای دیگه انرژی منفی باش

درسته ولی من سنم کمه نیاز دارم . به نظرم . خیانت به امثال این بی پدرا واجبه

نیاز که بله حق دارین به سن هم نیست هرکسی تو هر سنی این نیازو داره اما خیانت هم چاره ش نیست

شوهرت هم خودش باید شرایطو جور میکرد برای باهم بودنتون

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
2801