2777
2789

بار اولشم نیست بگید اگه دفعه بعد اینجوری صداش زد چیبگم بهش

آریِــــــــل بود ولی ثبت نشد 🌚                                  دهمین کاربری😪

خاک بر سرشون........منم اصلا حاضر جواب نیستم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

شما بلند جلوش بگو دلوین خانم.

بعد وقتی بچتون رفت بگید توی اعتماد به نفس بچه تاثیر میذاره و ...

یه طوری حرف بزنید که احساس عذاب وجدان پیدا کنه

باردار یا متاهل نیستم، تیکر رو برای درس خوندن گذاشتم.😁🌸
2804
خاک بر سرشون........منم اصلا حاضر جواب نیستم

خیلی نفهم و بی فرهنگه از قصد اینجوری صدا میزد با اینکه همسرم قبلا تذکر داده بود بهش

بگو گوشات سالمن؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
2805

بگو ویل لکل همزه لمزه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست برای💃کاهش وزنه💃. 3خرداد 1403، 88 کیلو  ، هدف نهایی 1فروردین 1404، 70 کیلو. پیش به سوی موفقیت با  کاهش وزن! ==> تاریخ 30 مرداد1403، 86 کیلو🤩
اگه بهش گفت دلفین  بگو دختر قشنگم ببین خانوم گاوه باهات چیکار داره ، داره صدات میزنه

آاس آخه دخترمم نوزاده

2801