2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
الان وقت عمله؟ اسرائیل گفت بدترین جوابو به ایران میدم از امریکا خواسته تو کمتر از ۲۴ ساعت به ایران ...

ک گفت؟

خطاب به اون کسی که به راحتی توهین و فحاشی میکنه توی سایت:گیرته مارم سرته مورم و چخو😉😂حواست خوت بو پس
الان وقت عمله؟ اسرائیل گفت بدترین جوابو به ایران میدم از امریکا خواسته تو کمتر از ۲۴ ساعت به ایران ...

چکار کنم وقتم از قبل تنظیم شده

پیام بدم دکتر بگم جنگه دست نگه دار؟😵‍💫

وای مرسی  پس مطمئن باشم؟

من خیلی دیدم خانومایی که حتی با گچ میرم سرکار فقط باید حواست باشه بینیت ضربه نخوره سرتو زیاد پایین نگیری و خودتو تقویت کنی

آقایون دعوت به دوستی ندن

🤣🤣🤣دوستان تو زیر زمین پناه بگیربن.نوبت عملا ومدرسه‌ واداره کنسل کنین....

پارسا پسرمامان😍

بسته دیگه دروعگو دروغگو خیرنبینی تودل مردم وبااخبارای دروغین خالی میکنی چی بهت داداننننن هههااااااااا

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

بابا ول کنید توروخدا واقعاً باورتون شده؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اسرائیل اهل سورپرایز کردنه شاید بخواد یهو دو ماهه دیگه سورپرایز کنه بزنه این بنده خدا تا کی علاف باشه ببینه میزنه یا نه؟

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
2809