2777
2789
نه بابا اصلا مثل درد زایمان نیست ولی به مدت زمان اومدنش مشکوکم 

وقتی منظمه یعنی درد زایمانه 

پاشو یه دوش بگیر 

وسایلاتو جمع و جور کن 

ببین بهتر میشی یا بدتر 

اگر فاصله دردات کمتر شد برو بیمارستان

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم🥲.🇵🇸🫒🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی منظمه یعنی درد زایمانه  پاشو یه دوش بگیر  وسایلاتو جمع و جور کن  ببین بهتر می ...

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 
2803
2804
چرا میترسی  مگه کمتر از 37 هفته ای؟

چون خونه ام رو بهم ریختم فرشامو و ... برای زایمان تمیز کنن ببین یه بادی مثل زمان اسهال میپیچه بنظرم اونه شایدم نیست نمیدونم 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 
 تحریک پذیر.واقعا دردش کاملا شبیه زایمانه اگر دسشویی میری یکم بهتر میشه با مدفوع اما دوباره باز ...

خب این تحریک پذیر راه درمانش چیه 

چون خونه ام رو بهم ریختم فرشامو و ... برای زایمان تمیز کنن ببین یه بادی مثل زمان اسهال میپیچه بنظرم ...

ای بابا 

این کار ها رو باید زودتر انجام میدادی 

اگر منظمه درد زایمانه 

بشین ساعت بگیر 

قشنگ هم استراحت کن 

درد زایمان با استراحت هم از بین نمیره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم🥲.🇵🇸🫒🕊️
2805

به زایمان نزدیک میشی؛ اوایل یه دردی میپیچه ولی چیزی نیست. دردی که نتونی حرف بزنی و وقفه داشته باشه درد زایمانه. اگه دردهات به مرور شدیدتر و نزدیکتر به هم شدن برو بیمارستان. من دخترمو تو ۳۹ هفته و چهار روز و پسرمو تو ۳۸ هفته بدنیا آوردم.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

من یک هفته پیش اینطوری شدم رفتم دکتر گفت یه ویروس جدیده امده 

شما هم چک کن ببین کدومه مال من یه چیزی بین دل پیچه و درد پریود بود دور ناف خیلی هم شدید بود همراهش اسهال هم بود 

همسفرمون هم گرفت اون حالت تهوع هم داشت

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
2801