2777
2789

دوستان من قرص سیپروترون برا پلی کیستم استفاده میکنم ،دوماهه ،ماه اول شدید ترشح سفید مثل اب بود ولی چسبناک نبود بد جوری تهوع و شکم درد و درد پریودی و کمر درد داشتم حتی دسشویی هم نمیتونستم برم بعضا هم بو میداد ،این ماه رابطه بدون دخول داشتم چون باکره ام ،میدونم ک امکان بارداری نیست چون قرص اورژانسی خوردم و همراه با اون قرص سیپرو ک جلوگیریه میخورم ،علائمم از ماه اول خیلی کمتره ولی باز تهوع دارم بعضا ،وقتی شلوار تنگ میپوشم زیر شکمم درد میکنه میزنه به پشتم ،کل ماهیچه پام تا زانوم درد میکنه ،ترشح میکنم ،وقتی میپرم و ورزش میکنم ترشح میکنم مثل ادرار ابکیه چند روز زرد رنگ بود الان بی رنگ مایل به سفیده ،احساس میکنم واژنم سنگینی میکنه مثل درد پریود یا واژنم درد میکنه دیدی پوست خشک بشه حس میکنی خشک شده و میسوزع ،واژنم دقیقا اینجوری درد میکنه 

بچها بنظرم کاربر آقاس

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

عفونت بعلاوه اینکه قرص اورژانسی اصلا واست خوب نیست.که با سپتروکامپاند خوردی بدنت کلا بهم ریخته.نخور این قرصا رو  باهم درآینده مشکل ایجاد میکنه واسه باردار شدنت.مخصوصا اورژانسی 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عفونت بعلاوه اینکه قرص اورژانسی اصلا واست خوب نیست.که با سپتروکامپاند خوردی بدنت کلا بهم ریخته.نخور ...

ترسوندنم من تا حالا با پیشاب باردار نشدم ،اونقد ترسوندن مجبور شدم ۷۲ساعت نهایی اورژانسی خیلی قوی بخورم 

2804
دکتر برو پشت گوش ننداز

اره شنبه میرم ،قرص سیپروترون اصلا باهام سازگاری نداره از وقتی خوردم اونقد بیحالم ،مثل مرده ها یه گوشه از درد به خودم میپیچم ،یکیم بدجوری مضطرب میشم خود ب خود ،وقتیم یه استرس و یه بحران میاد جلو ک بدتر میشم

ترسوندنم من تا حالا با پیشاب باردار نشدم ،اونقد ترسوندن مجبور شدم ۷۲ساعت نهایی اورژانسی خیلی قوی بخو ...

خیلیا باپیشاب باردارشدن اتفاقا.ولی نخور بجاش کاندم استفاده کن ک عذاب نکشی بدنت و هورمونات بهم ریختن بعلاوه عفونت و سوزش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
خیلیا باپیشاب باردارشدن اتفاقا.ولی نخور بجاش کاندم استفاده کن ک عذاب نکشی بدنت و هورمونات بهم ریختن ...

اره میدونم ولی سخته فک نکنم برا من با پیشاب بشه ،هورمون مردانم خیلی زیاده ،پلی کیست دارم پریودام دیر به دیر میشم ولی قرص خوردمو جلوشو میگیره نه؟ منو نترسون🥺🥺💔

گفتم برم قرصمو عوض کنه یه چیزی بده با بدنم سازگار باشه🤦🏿‍♀️

سمپترون کامپاند باعث حالت تهوع هم میشه.برو دکتر و بهش بگو بهترین قرص ک عوارضی نداره و حالت تهوع نمیاره و خوبه بهت بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره میدونم ولی سخته فک نکنم برا من با پیشاب بشه ،هورمون مردانم خیلی زیاده ،پلی کیست دارم پریودام دیر ...

اواینکه بچه نمی‌خوان سریعتر بچه دار میشن.قانون مورفی میگه اینو منم باورش دارم.اوناییکه چندین سال دکتر و دوا درمون میکنن تاباردار بشن  یا بچه دار نمیشن یا آخر سربعد۷ سال یا بعد۱۳ سال بچه دار میشن.....عین حقیقته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801