2777
2789
عنوان

بیکاری...

3690 بازدید | 43 پست

سلام دوستان من خیلی از بیکاری دارم رنج میبرم. منظورم نداشتن شغله. هرجا ک میرم کار نیست یا نیروهاشون تکمیله. سرمایه ای هم نداریم ک یکار از خودم راه بندازم از طرف دیگه خانوادم بهم فشار میارن این همه درس خوندی ک بشینی توی خونه. خیلی عصبی شدم واقعا از نبود شغل رنج میبرم. پیشنهادی ندارید؟

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

چه رشته ای درس خوندی؟؟ 

اول برو جاهای معتبر و خوب کارورزی .. یعنی برو خودت درخواست بده که مجانی بری اونجا براشون کار کنی ..

بعد یه مدت یکیشون بازنشسته میشه یا انتقالی میخواد یا هرچی بعد شما جایگزینش میشی ..

کاری که خودم کردم و آلان بهترین جای ممکن شاغلم

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی خوندین؟

میکروبیولوژی

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
چه رشته ای درس خوندی؟؟  اول برو جاهای معتبر و خوب کارورزی .. یعنی برو خودت درخواست بده که مجان ...

اخه من کارم مربوط میشه به آزمایشگاه یه کار حساسی هم هست راحت قبول نمیکنن کارورزی رو. با اینکه من قبلا کار کردم و بلدم. اما میگن کادرمون تکمیله .

نا امید نشو همه همینن، برو سرکار با حقوق حتی کم تا تجربه کاری داشته باشی، دوست من ۴سال دنبال ک ...

باور کنین حقوقش برام مهم نیست ولی نمیدونم چرا همیشه ب در بسته میخورم.

اخه من کارم مربوط میشه به آزمایشگاه یه کار حساسی هم هست راحت قبول نمیکنن کارورزی رو. با اینکه من قبل ...

میتونی از استادان دانشگاه ت کمک بگیری، معرفی نامه ازشون بگیر یا ازشون بخواه جایی معرفیت کنن

اخ نگو نگو نگوووووو .. اینجا نیز بیکاری بیداد میکند

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
میکروبیولوژی

رشته ات خیلی خوبه و طیف وسیعی از ازمایشگاه تشخیص طبی تا ازمایشگاه کنترل کیفیت کارخونه ها رو پوشش میده 

البته باید رزومه سازی کنی 

فوق داشته باشتی خیلی بهتره کارشناسی نمیخوان زیاد

البته فکر کنم وزارت علوم باشی شما نه وزارت بهداشت ولی بازم خیلی جاها هست 

مقاله بنویس 

کارورزی برو حتی اگه شده با پول دویست ساعت تکمیل کن 

همه جا بسپر و سر بکش پیدا میشه ناامید نباش 

حال متکلم از کلامش پیداست
من اگه جات بودم تو تمام بیمارستانها و آزمایشگاهها فرم درخواست پر میکردم، طول میکشه ولی بعد یه مدت حت ...

باورت میشه توی همه ی ازمایشگاههای شهر فرم پر کردم ؟حتس اونایی ک بدمسیرن و خیلی دورن ولی دریغ از یک زنگ

من الان تو رشته خودم میتونم بهت راهنمایی کنم خخخ

من مدیریت خوندم و الان پشیمونم چرا اینکارو نکردم که برم کنترل پروژه رو فول یاد بگیرم همین چند وقت پیش تو سایتای استخدامی ثبت نام کردم و یه رزومه کنترل پروژه دادم الکی ولی چند روز پیش از بانک حکمت ایرانیان باهام تماس گرفتن که برم مصاحبه   

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
باورت میشه توی همه ی ازمایشگاههای شهر فرم پر کردم ؟حتس اونایی ک بدمسیرن و خیلی دورن ولی دریغ از یک ز ...

تشخیص طبی و ببمارستان بیشتر زوم هستن رو ی رشته علوم ازمایشگاهی و بین داوطلبین اول اونا رو سوا میکنن 

یه پارتی پیدا کن ولی درکنارش مهارت خیلیییی مهمه 

خود من یه دختر خانم تو محل کارم دارم رشته اش زیست عمومی هست ولی توی محیط کشت سازی و کشت بافت بسیار ماهره و تجربه کسب کرده راحت داره کار میکنه و پول درمیاره 

مهارت خیلی مهمه از مدرک خیلی مهم تره 

باید کار بلد باشی

حال متکلم از کلامش پیداست