یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
@zemad_irrr تشریف بیارید براتون نحوه رنگی نوشتن رو توضیح بدم، ببخشید شرمنده چند باری امتحان ...
عههه درست شد،ممنون از وقتی که گذاشتی جانم😍🦋
•|•ما چون ز دری پای کشیدیم،کشیدیم...امید ز هرکس که بریدیم،بریدیم...دل نیست کبوتر که چو برخاست،نشیند...از گوشه بامی که پریدیم،پریدیم... خلاصهکهاینجوریاست🤍🙂🦋
@ازسارابپرس سلام عزیزم حالتون خوبه؟ میشه توضیح بدید چطور میتونم لینکم رو مشکی کنم که نین ...
سلام
ممنون
نی نی یار قبلا بهم گفتن این مورد رو نگم.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.