2777
2789

سلام اگه بدونید کلا خانواده شوهرم میگن چون شوهر من فرزند اخره کلا باید مثل یه کلفت برای همه کار کن مثلا من شوهرم فقط ده روز توی ماه کنارم تو ی این ده روز باید ماهی یبار مادرش ببر چکاپ ک منم میگم مادرش وو وظیفشه ولی خواهراش مجردن ۳ تان اوناروم میبره دکتر خرید  هرکاری ک فک کنی یکیشونم طلاق گرفته بچه اونو باید ببره خرید دندون پزشکی دکتر ینی تو ی این ده روز همش دنبال اوناست کلا .... من روز سوم عید زفتم بعد افطار خونه جازیم نیم ساعت نشستیم و اومدیم ن حرفی زدم ن هیچی کلا کاری ب کار کسی ندارم الان هرچی نشستیم خونمون نیومد ن خودش ن دختراش ن عروسش من با عروسش همسن هستم با عروس جاریم.... انروز زنگ زده ک فلانی من رفتم فلان جا سیزده بدر قابلمه جا گزاشتم تو برو بیارش از در برو بالا ببین توی حیاط یا نه شایدم روی گازه خلاصه منم عصبانی شدم سر شوهرم داد زدم گفتم اولین باره توی ده سال میخایم سه نفری بریم بیرون الان وسط راه بریم خونه اینا ک ایا قابلمه غداشون تو حیاط باشه یا نه  چرایبار نمیزاری برای خودمون باشیم و خلاصه کلی داد و بیداد کردم بگم اونا رفته بودن یجایی ک اصلا توی مسیر ما هم نبود  حالا شوهرم سر سنگینه ک چرا نزاشتی ببرم براشون ؟نظرتون چیه بنظرتون حق داشتم یا نه اصلا عید خونمم نیومد معلوم نیست چراما ساعت ۱ حرکت کردیم کلا اگه میخاستیم بریم قابلمه برداریم و بریم تا اونجا باید  تا ساعت ۴ معطل میشدیم من میخاستم برم یجای نزدیک یکم بشینم و بیام خونه بچم کوچیکه...حالا ۶ بار زنگ زده برای شوهرمم اونم میگه تو مقصری گنا داشتن و فلان 

خدایا شکرت 

حق داری والا منم بودم ناراحت میشدم خب خودشون زحمت بدن ماتحتو تکون بدن یکیشون بیاد قابلمشونو ببره مگه شوهرشما کارگرشونه!!!

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

جنگ اول به از صلح آخر...

درسته الان شوهرت از دماغت درمیاره ولی چندبار همین روال رو پیش بگیری انشالله هم شوهرت و خانوادش یاد میگیرن که شما و بچت باید اولویت باشید...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به درک و جهنم که گناه داشتن  تووبچه ت گناه ندارین  یعنی یه نره خر توخونواده جاریت پیدانمیشه دوماد وپسرش و ...که قابلمه شو ببره  خوب کردی درست ترین کاروکردی  سوهرتم بایدمیگفت من توراهم ناموسم وبچه مونمیتونم بزارم واست قابلمه بیارم خواستی حواستوجمع میکردی نمیتونم برگردم اینهمه راه  ، همش تقصیر بی اقتداری شوهرای بی عرضه مونه مازنهااینقدرسختی میکشیم توزندگی   تعف٫:

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2803
حق داری والا منم بودم ناراحت میشدم خب خودشون زحمت بدن ماتحتو تکون بدن یکیشون بیاد قابلمشونو ببره مگه ...

منم میگم خودشون نمیخات تفریحشون خراب بشه یکشون برگرده قابلمه ببره بعد اصلا براشون مهم نیست ک شوهر بدبخت من وسط راه برگرده.... شوهرم کلا هرکی هرکار میخاد بکن حکم کارگر داره مثلا دیشب ساعت ۱۲ پسر عموش زنگ زده ک میشه ما رفتیم مهمونی بیایی مارو ببری خونمون خو لامصب تاکسی بگیر شوهرم واب بود منم گوشی خاموش کردم صب پیام داده بود نیومدی دنبالم

خدایا شکرت 
به درک و جهنم که گناه داشتن  تووبچه ت گناه ندارین  یعنی یه نره خر توخونواده جاریت پیدانمیش ...

شوهر من ک هیچی  ایندفعه ۳۰ روز مرخصی داشته ۱بار خواهرش برده دکتر گوارش یبار پسر خواهرش برده دندون پزشکی یبار بردهخرید یبارم دفتر اسناد کلا ۵ روز در اختیار ای یکی  مادرشم یروز برد دکتر یبارم رفته خرید تنقلات یروز خرید لباس برای خواهزاش یروز رفته پرده های خونه همین جاریم و زده یروز رفته در اورده داده بشوره اینم زندگی منه نمیدونم کی میخاد بفهمه احمق

خدایا شکرت 
شوهر من ک هیچی  ایندفعه ۳۰ روز مرخصی داشته ۱بار خواهرش برده دکتر گوارش یبار پسر خواهرش برده دند ...

واسش کاربتراش به کارای تو وبچه ت وخونه زندگیتون برسه.انقدرطرح نیازکن که عذاب وجدان اینوداشته باشه که تووبچه ت وکاراتون رواولویت داشته باشه  کم کم ازسرش میافته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر من ک هیچی  ایندفعه ۳۰ روز مرخصی داشته ۱بار خواهرش برده دکتر گوارش یبار پسر خواهرش برده دند ...

ببین اقتداریه مرد تو تامین کردن نیازه.

وقتی تورو ای رنظر تامین نکنه بقیه که بهش طرح نیازبکنن میره کارای اوناروانجام میده وحتی واسه اوناخرج میکنه.

باید این حسو از طرف توبگیره که نیازهای تورو تامین کنه کارهای تورو انجام بده انقدری که وقت واسه بقیه نداشته باشه وازطرف تو این نیازمطرح بشه واقتدارتامین کردن این نیازها ازطرف توبه شوهرت منتقل بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804