2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
سه سال ونیم

اووو خیلی هم کوچیک نیست فکر کردم شیر به شیر شده 

آخه من هنوز باردارم دارم تحقیق میکنم برای شیر به شیر😁

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
نمیدونم😂😂😂😂دختر من که الان دو سالو نیمشه😂😂😂تازه تنبلی دارم سر پسرم پیرم در اومد تا وقتی حامله ...

خداحفظشون کنه عزیزم منم هی دارم فکرمیکنم اگه پریود نشم فردا میرم آزمایش

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔
اووو خیلی هم کوچیک نیست فکر کردم شیر به شیر شده  آخه من هنوز باردارم دارم تحقیق میکنم برای ...

ووواییی خدا 😂😂من تازه چندماهه دارم به آرامش میرسم فعلا نمیخوام

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔
ووواییی خدا 😂😂من تازه چندماهه دارم به آرامش میرسم فعلا نمیخوام

عزیزم😆😆😆

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2809