2777
2789

امشب من چکار کنم 😭😭😭

کدوم اعمال رو می تونم انجام بدم ؟ 

تو روخدا امشب واسه من دعا کنید 

من نمی تونم برم مسجد 😭😭😭 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
2804

تو خونه از طریق تلویزیون یا رادیو گوش بده

نماز نمیتونی بخونی دعای جوشن بخون قرآن بخون ذکر بگو

ان شاءالله حاجت روا بشی

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
2805

منم پریودم 😭

میشه قرآن خوند اینجوری یا گناهه؟

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

حالا مایی هم ک پریود نیستیم بابامون نمیذاره بریم😭

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
خب نرو خیلی مهمه اه 

کاهش قبل کامنت گذاشتن یکم فکرکنید

حتما واسش خیلی مهمه  که اومده دربارش تاپیک زده یا ناراحته

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

2801