قراره برای شام برنج و دوتا اردک بزرگ و شکم پر درست کنم با سالاد و ماست و...حالا یه خورشته دیگه موندم بین فسنجون و قیمه بادمجون،بنظرتون کدوم بهتره؟گفتم اگه فسنجون درست کنم کنارش یکمی مرغم سرخ کنم شاید کسی اردک نخوره،و اگه قیمه درست کنم کنارش بادمجون و چیپس خلال،لطفا نظر بدین کدوم؟چون تجربم کمه نمیدونم
من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.
برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس .
نه عزیزم اگه روش پختشو بلد باشی عالی میشه،قراره زن عموم درست کنه برام،و اینکه چندبار قبل سرخ کردن باید ابش عوض شه اصلا بوی زحم نمیده دگ،دونه ای سیصدو خورده ای هست اینجا