2777
2789

من هرسال از شب اول شب قدر تا اخر شب ۲۳ با بچه های سایت یک میلیون ذکر «یاعلی» میفرستیم خداروشکر هرسال هم یک میلیون شده با کمک شما😍😍😍😍

هر تعداد ذکر «یاعلی» میگی بگوو 👇👇زمانش هم تا اخرشب ۲۳ وقت داری

هرکسی به نیت حاجت خودش میگه

لطفا دوستاتون رو تگ کنید 

❌لینک گروه ایتا هم گذاشتم تو اولین پست کپی کنید تو صفحه خودتون لینک باز میشه❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

۱۰۰۰تامن،،یا امام علی تورو ب جان فاطمه ت قسم میدم کاری کنی جوری بشه ماهم تابرج۳امسالی یعنی۱۴۰۳بریم توخونه خودمون"!یاامام علی تورو ب سربریده حسین ت قسم میدم تورو ب دودست بریده عباس ت قسم میدم حاجت روام کنی اقا😭😭توروخدا اقا ماهم تابرج ۳سال۱۴۰۳توخونه خودمون باشیم ماهم خونه داربشیم اقا😭😭الهی آمین ب حق ارحم الراحمین،، هرکس بدخواه مونه هرکس شر یاخیربرامون میخاداقا دوبرابربش بده یاامام علی یامشکل گشای هردوعالم 

درخواست کسی و قبول نمی کنم"
2805

اگرلایق باشم واسه

@نون_بربریییی    (۱۰۰۰)میگم انشاءالله ،،یاامام علی حاجت دل نون بربرییی رو رواکن و ب چیزی که توقلب شه برسون و خانوم ث واقای ح بهم برسن وازدواج موفق باهم داشته باشن الهی آمین ،،نمیدونم چ جوری امااین و ازتون میخام حاجت رواش کنین یاامام علی الهی آمین

درخواست کسی و قبول نمی کنم"
2801