2777
2789
چه دخالتی ی کودک ازدواج کرده ها ی ادم پنجاه ساله یا شصت ساله نیست ک بگیم نباید دخالت کتیم دختر ۱۵ ...

باشه ولی ربطی به کسی نداره

بحث سر دخالت کردنه!!

یعنی الان یه دختر ۱۵ ساله باشه ما اجازه داریم به پوششش گیر بدیم بعد بگیم ۶۰ ساله که نیستی بفهمی ۱۵ سالته؟؟

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه ولی ربطی به کسی نداره بحث سر دخالت کردنه!! یعنی الان یه دختر ۱۵ ساله باشه ما اجازه داریم به پ ...

چرا از کودک همسری دفاع می کنید؟

بحث پوشش نیست بحث ی عمر زندگیه ها!

حتی اگه انجام داده نباید ترویج بده تو سایت این مسئله رو

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
مرسیی واقعا انقد امروز پر از استرس بودم چون قبلش لکع داشتم رفتم برای سونو و گفتن شاید بیردن رحم باشه ...

عزیزززم تبریک میگم ان شاءالله یه بچه سالم و صالح و ناز بیاد بغلت😍😘🙏🌼🌼🌼

2803
چرا از کودک همسری دفاع می کنید؟ بحث پوشش نیست بحث ی عمر زندگیه ها! حتی اگه انجام داده نباید ترویج ...

من ترویج ندادم و مسئول فکر و حرف دیگران نیستم زندگیه هرکسی یجوره و ب خودش مربوطه شمام بهتره بیشتر از این کشش  ندی من فقط استرس داشتم و تاپیک زدم و کمک خاستم از کارم دفاع نمیکنم اما اجازه نمیدم ک کسیی بخاد بهم توهین کنه چون من بی حیایی نکردم ک ترویح بدم کلی دختر سن من دوس پسر دارن ک مشکلی نداره کار من مشکل داره ؟درسته من کودک همسر یا هرچی ک شما مبگی اما بقول شما ی بچه ۱۵ساله عقلش از خیلیا بیشتره چون هم حق طلاق دارم هم حق تحصیل و حق کار ،چیزی ک خیلیا با ۲برابر سن من نمیتونن بگبرن بنظرت من اونقدر احمقم ک  تو رویای کودکانه غرق بشم؟ من ببفکر خیلیی چیزا بودم و هستم و فق ایی ک گفتم ی تیکشه و من دوباره میگم چیزیو ترویج ندادم طرف مقابلم باید عقل و شعور داشته باشه من نه از خانوادم فرار کردم نه از درسم فق دنبال دلم رفتم و درست انتخاب کردم حتییی اگ پشیمون شم بازم خانواده ایی هست ک پشتم باشه مثل ی کوه،حالام پای بچم و شوهرم میمونم شما دوس داری اسمشو بزار حماقت من میزارم عشق و احساس مادری نظر شمام برام قابل احترامه فقط خاستم توضیح بدم 🙏❤️

من ترویج ندادم و مسئول فکر و حرف دیگران نیستم زندگیه هرکسی یجوره و ب خودش مربوطه شمام بهتره بیشتر از ...

موفق و خوشبخت باشی 

من با شما نبودم ک ریپلای کردی و اصلا منظورم اینجور حرفا نبود ک نباید مثل ی کوه پشت همسر و بچت باشی 

اتفاقا حالا ک مسئولیت انتخاب کردی پاش بمون

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
2804