یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا از کودک همسری دفاع می کنید؟ بحث پوشش نیست بحث ی عمر زندگیه ها! حتی اگه انجام داده نباید ترویج ...
من ترویج ندادم و مسئول فکر و حرف دیگران نیستم زندگیه هرکسی یجوره و ب خودش مربوطه شمام بهتره بیشتر از این کشش ندی من فقط استرس داشتم و تاپیک زدم و کمک خاستم از کارم دفاع نمیکنم اما اجازه نمیدم ک کسیی بخاد بهم توهین کنه چون من بی حیایی نکردم ک ترویح بدم کلی دختر سن من دوس پسر دارن ک مشکلی نداره کار من مشکل داره ؟درسته من کودک همسر یا هرچی ک شما مبگی اما بقول شما ی بچه ۱۵ساله عقلش از خیلیا بیشتره چون هم حق طلاق دارم هم حق تحصیل و حق کار ،چیزی ک خیلیا با ۲برابر سن من نمیتونن بگبرن بنظرت من اونقدر احمقم ک تو رویای کودکانه غرق بشم؟ من ببفکر خیلیی چیزا بودم و هستم و فق ایی ک گفتم ی تیکشه و من دوباره میگم چیزیو ترویج ندادم طرف مقابلم باید عقل و شعور داشته باشه من نه از خانوادم فرار کردم نه از درسم فق دنبال دلم رفتم و درست انتخاب کردم حتییی اگ پشیمون شم بازم خانواده ایی هست ک پشتم باشه مثل ی کوه،حالام پای بچم و شوهرم میمونم شما دوس داری اسمشو بزار حماقت من میزارم عشق و احساس مادری نظر شمام برام قابل احترامه فقط خاستم توضیح بدم 🙏❤️